Coneix la nostra Maggie, la nostra interna en Huntersville!

 

 

Quan vaig entrar per primera vegada a Rec Therapy no tenia ni idea de què era i com més aprenia, més sabia que estava en el camp correcte, m'encanten les coses que la Rec Therapy ofereix. M'encanta saber que puc treballar amb qualsevol població i fer que programes i grups s'adaptin a la població amb la qual estic treballant.

Vaig venir a Hinds' Feet Farm amb la meva classe d'intervencions. Vaig saber de seguida que aquí era on volia ser per a les meves pràctiques. Aquesta població és diferent de les altres, ho han de tornar a aprendre i alguns no ho recuperen mai del tot. M'encanta escoltar les seves històries sobre com van tenir lesions cerebrals, m'encanta saber que superen els pronòstics i estan fent miracles. He gaudit del meu temps aquí a HFF!

M'encanta aquest grup i veure'ls cada dia. Un dels meus grups preferits per parlar és la nostra primera setmana que vam fer espelmes, l'altre intern de RT i jo estàvem a la cuina ajudant els membres a fer les seves espelmes. Teníem cera calenta per tot arreu movent espelmes que encara no s'havien assecat per tot arreu. lloc on ens hem cremat i un membre rient de nosaltres, i nosaltres rient-nos de nosaltres mateixos. Va ser un embolic tan calent, però als membres els va agradar i què puc dir que també em va agradar, només riure's els uns dels altres va valdre la pena cremar-se per la cera.

Aprenc alguna cosa nova cada dia i cada dia aporta alguna cosa nova, mai saps què depararà el dia. Hem tingut dies bons i dies dolents, però passi el que va passar el dia abans encara em desperto amb ganes de venir aquí i estar amb ells. Vaig posar tots els meus ous de pràctiques a la cistella de l'HFF perquè realment sabia que aquí era on pertanyia i gràcies a Déu que ho vaig fer perquè tot va funcionar. No només puc treballar al costat d'un grup de membres estúpid i competitiu, sinó que també puc treballar amb un gran personal, i l'altre intern de RT, tothom ha estat genial. Espero amb il·lusió el que hem previst per a grups a l'abril però no tinc ganes d'acomiadar-me d'aquest lloc que he conegut i estimat.