Mød vores Huntersville-praktikant, Maggie!

 

 

Da jeg først kom ind i Rec Therapy, havde jeg ingen anelse om, hvad det var, og jo mere jeg lærte, jo mere vidste jeg, at jeg var i det rigtige felt, jeg elsker de ting, Rec Therapy har at tilbyde. Jeg elsker at vide, at jeg kan arbejde med enhver befolkning, og gøre programmer og grupper tilpassede til den befolkning, jeg arbejder med.

Jeg kom til Hinds' Feet Farm med min interventionsklasse. Jeg vidste med det samme, at det var her, jeg ville være i min praktik. Denne befolkning er anderledes end andre, de skal lære alt igen, og nogle får aldrig alt tilbage fuldt ud. Jeg elsker at høre deres historier om, hvordan de fik deres hjerneskader, jeg elsker at vide, at de slår oddsene og går mirakler. Jeg har nydt min tid her hos HFF!

Jeg elsker denne gruppe og at se dem hver dag. En af mine yndlingsgrupper at tale om, er vores første uge, hvor vi lavede stearinlys, den anden RT-praktikant og jeg var i køkkenet og hjalp medlemmerne med at lave deres stearinlys. Vi havde varm voks overalt, der flyttede stearinlys, der endnu ikke var tørrede overalt. sted hvor vi blev brændt og et medlem griner af os, og os griner af os selv. Det var sådan et varmt rod, men medlemmerne kunne lide det, og hvad kan jeg sige, jeg nød det også, bare at grine af hinanden var værd at blive brændt af voksen.

Jeg lærer noget nyt hver dag og hver dag bringer noget nyt, man ved aldrig hvad dagen kommer til at byde på. Vi har haft gode dage og dårlige dage, men lige meget hvad der skete dagen før, vågner jeg stadig op med lyst til at komme her og være sammen med dem. Jeg lagde alle mine praktikæg i HFF-kurven, fordi jeg virkelig vidste, at det var her, jeg hørte til, og gudskelov gjorde jeg det, fordi det hele lykkedes. Jeg kommer ikke kun til at arbejde sammen med en fjollet og konkurrencedygtig gruppe medlemmer, men jeg kommer til at arbejde med fantastisk personale, og den anden RT-praktikant, alle har været fantastiske. Jeg ser frem til, hvad vi har planlagt for grupper i april, men ser ikke frem til at sige farvel til dette sted, jeg har lært at kende og elske.