Tutvuge meie Huntersville'i päevaprogrammi praktikandiga, Lauren!

 

 

Kui ma harrastusteraapiaga alustasin, ei teadnud ma isegi, et traumaatilise ajukahjustusega inimesed on rühm, keda võiksime teenindada. Samuti ei teadnud ma, et vähem kui 10 miili kaugusel minu üleskasvamisest oli Hinds' Feet Farm – koht, mida ma tundma hakkan tundma ja armastama. Ma polnud kindel, mis suunas mu praktika mind viib, kuid olin avatud igale elanikkonnale ja keskkonnale, mis mul võiks olla. Juba lugedes mõningaid HFF-i iseloomustusi ja missiooni kirjeldust, teadsin, et minu väärtused on kooskõlas siinsete väärtustega ja et see on koht, kus võin näha end tõeliselt õnnelikuna. Ja mul oli õigus! Iga päev toob uusi nägusid, uusi tegevusi ja uusi väljakutseid. Ärkan siia tuleku üle elevil, olen põnevil, et saan töötada koos suurepäraste töötajate ja RT praktikandikaaslastega, ning põnevusega liikmetega tutvumise ja nendega koos aega veetmise üle. Olen juba palju õppinud ajuvigastuste, nende saamise viiside, ravimeetodite, toimivate ja mittetoimivate sekkumiste ning erinevate käitumiste kohta, mis võivad kaasneda ajukahjustusega inimesel. Samuti olen saanud palju teada paljude liikmete ja elanike kohta ning tunnen tohutult õnne, et olen kuulnud lugusid nende vigastustest, igapäevastest väljakutsetest ning nende eesmärkidest ja tulevikulootustest. Alates esimesest siinviibimise päevast olen tundnud, et töötajad ja liikmed on mulle väga oodatud ning mitmed liikmed on mulle öelnud, et siin oleme perekond. Hetkel jälgin ja osalen kõikides rühmades ning plaanin veebruarikuusse toredaid ettevõtmisi!