Tapaa Ashevillen harjoittelijamme, Alex!

 

Henkilönä, joka on aina ollut vammaisten puolestapuhuja, olin järkyttynyt kuullessani virkistysterapian alasta ilmoittautuessani Länsi-Carolinan yliopistoon. Ensimmäisellä lukukaudellani WCU:ssa, kun istuin Funds of Recreational Therapy -luokassa, tajusin, että virkistysterapia oli paljon enemmän kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Opin nopeasti, että RT ottaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan vastatakseen asiakkaidemme fyysisiin, kognitiivisiin, käyttäytymiseen, emotionaalisiin ja sosiaalisiin tarpeisiin. Virkistysterapeutit työskentelevät asiakkaidensa kanssa löytääkseen uusia tapoja saavuttaa yksilön tavoitteet ja luoda kumppanuuden tunteen lääkärin ja palveluita saavien välillä. Osallistuminen tähän mahtavaan alaan on antanut minulle monia mahdollisuuksia tehdä sitä, mitä rakastan eniten – palvella vammaisia ​​ihmisiä ja juhlia heidän kanssaan, kun he saavuttavat tavoitteensa.

Lukuvuoden lähestyessä opittuani virkistysterapian, palvelemamme väestön ja asiakkaidemme parhaalla mahdollisella tuella omaksumisen, oli aika etsiä kokopäiväinen harjoittelupaikka kevätlukukaudelle. Harjoittelupaikkaa etsiessäni tiesin, että haluan työskennellä sellaisen väestön kanssa, joka on kokenut neurokognitiivisen epäjärjestyksen tai vastaavan kokemuksen vaikutuksia. Kun Branson, joka on nyt esimieheni, tuli kertomaan RT-luokallemme työstään Hinds' Feet Farmilla Ashevillessä, tiesin heti, että haluan oppia lisää laitoksesta. Pian sen jälkeen ajoin haastattelun, jolloin sain mahdollisuuden vierailla HFF:ssä ja oppia lisää heidän ohjelmastaan. En vain ihaillut itse ohjelmaa, vaan jäsenet olivat niin tervetulleita, ja oli helppo tehdä päätös hyväksyä harjoittelupaikka Hinds' Feet Farmilla.

Ensimmäisestä työharjoittelupäivästä lähtien olen kokenut täällä perheenomaisen ilmapiirin ja rakkauden jäsenten, henkilökunnan ja perheiden välillä. Lisäksi olen jo oppinut enemmän kuin olisin voinut odottaa. Kun olen rakentanut suhteita jäseniin, olen nauttinut oppimisen eri poluista, joilta he tulivat, kuinka he saivat aivovamman sekä sopeutumisesta ja toimenpiteistä, joita he ovat ottaneet eteenpäin vammojensa jälkeen. Lisäksi opin joka päivä enemmän ammatillisista suhteista, arviointiprosesseista, interventioiden suunnittelusta, johtamistaidoista, hallinnollisista vastuista ja paljon muuta. Tällä hetkellä suunnittelen, toteutan, arvioin ja dokumentoin itsenäisesti useita ryhmiä viikossa. Koen, että tähän mennessä saamani mahdollisuudet ovat valmistaneet minua tulevaisuutta varten virkistysterapian saralla.

Valmistun toukokuussa virkistysterapian BS:stä. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu osa-aikainen työskentely LRT/CTRS:nä jatkaessani matkaani terveydenhuollon alalla. Minut hyväksyttiin äskettäin Länsi-Carolinan yliopiston fysioterapian tohtoriohjelmaan, ja aloitan ohjelman elokuussa 2022. Koen, että työharjoitteluni on paljastanut minulle useita aivovammojen näkökohtia, jotka ovat vaikuttaneet sekä virkistys- että fyysiseen toimintaani. terapiatietoa. Vaikka aikani Hinds' Feet Farmilla tulee pian loppumaan, toivon, että tulevaisuudessa voin antaa takaisin minulle niin paljon antaneelle ohjelmalle. Arvostan henkilökunnan, jäsenten, perheiden, kumppanuuksien ja yhteisön kovaa työtä tämän HFF:n toiminnassa, ja olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta olla osa tällaista palkitsevaa ohjelmaa. Hinds' Feet Farm on niin erityinen paikka, ja se säilyttää aina palan sydämestäni.