Mission kita
Darmabakti kanggo ngladeni wong sing lara otak.


Misi kita yaiku kanggo nggedhekake potensial cedera pasca cedera kanggo wong sing ngalami cedera otak kanthi program terpadu, unik lan holistik; ngidini anggota kita ngupayakake kegiatan sing migunani nalika ngembangake rasa kepemilikan ing omah lan ing komunitas sekitar. Kita bakal ngrampungake misi iki kanthi unik, individu-centered, pasca-rehabilitasi, program basis masyarakat.


Lokasi Kita
Program Dina lan Residential


Dina lan program omah Hinds 'Feet Farm minangka owah-owahan paradigma saka model perawatan medis tradisional kanggo wong sing ngalami cedera otak menyang model sing ngetrapake pendekatan kesehatan lan kesejahteraan sing holistik, nguatake anggota menyang pendhudhukan lan makna ing urip sawise ciloko. Digawe dening, lan kanggo, wong sing manggon karo anggota cedera otak aktif melu ing kabeh infrastruktur program kasebut.

Kita Program Dina fokus kanggo mbantu saben anggota nemokake "normal anyar" liwat program dinamis ing situs lan basis komunitas sing fokus ing kegiatan kognitif, kreatif, emosional, fisik, sosial lan pra-kejuruan. program dina kita dumunung ing loro Huntersville lan Asheville, Karolina Lor.

Panggonan Pudin iku negara-saka-saka-gambar, 6-amben ngarep care kulawarga kanggo wong diwasa karo ciloko otak traumatik utawa angsal. Omah iki dirancang kanggo lan staf kanggo nangani kabutuhan kompleks individu sing mbutuhake pitulungan moderat nganti maksimal kanggo aktivitas saben dinane (ADL). Panggonan Puddin dumunung ing kampus Huntersville kita.

Pondok Hart minangka omah sing didhukung 3 amben sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan wong diwasa kanthi ciloko otak sing mandiri karo kabeh kegiatan urip saben dina (ADL), nanging butuh pitulung lan pengawasan sing entheng nganti moderat kanggo ngrampungake tugas lan tetep aman. Hart Cottage dumunung ing kampus Huntersville kita.

Anggota program residensial disaranake kanggo melu, sesambungan lan melu ing kegiatan program dina uga.

North Carolina
Huntersville

North Carolina
Asheville

Bantuan Sampeyan Dibutuhake
Sumbangan siji nggawe jagad beda.


Dhukungan saben wulan bakal mbantu kita terus nyedhiyakake program unik lan inovatif kanggo wong diwasa sing ciloko otak lan kulawargane

Klik kene kanggo mangerteni carane ndhukung Hinds' Feet Farm!

Impacting Urip
Apa Wong Ngomong


testimoni 1

"Nalika aku pisanan ciloko, aku mlumpat menyang macem-macem fasilitas rehab. Aku nesu ing donya lan mung pengin mulih. Pungkasane, sampeyan kudu nampa ciloko lan perjuangan sampeyan. Aku wis sinau sabar karo wong-wong ing saubengku lan dhewe."

Kesaksian 2

"Aku ora bisa nindakake perkara sing bisa daklakoni, nanging aku nemokake rute lan akomodasi anyar supaya bisa nindakake perkara kasebut."

gambar

"Aku wis nggawe akeh kanca ing Farm. Peserta liyane kabeh grapyak, lan aku seneng karo wong-wong mau.. Aku uga seneng sesambungan karo Staff. Kita duwe akèh fun bebarengan."

Kesaksian 3

"Aku ora bisa nindakake iki piyambak, nanging mung aku bisa nindakake iki. Lan, ing saubengé wong kaya kula wis mulang kula sabar kanggo mbukak mripat lan ndeleng liyane ing cahya liyane."

gambar

"Program dina wis nyumbang kanggo uripku kanthi cara sing gedhe. Dheweke wis menehi kebebasan sing cukup kanggo nggawe lan sinau saka kesalahanku dhewe."

gambar

"Pendekatan humanistik sampeyan kanggo mbangun rasa hormat, kapercayan lan rasa saling hormat karo lan antarane anggota, staf lan wong tuwa katon saben kita ngunjungi."

gambar

"Dheweke wis akeh banget ing taun-taun kepungkur kanthi akeh cara. Dheweke duwe komunitas ing Hinds Feet Farm kanca lan pengalaman sing mbantu dheweke berkembang, tuwuh lan urip seneng."