Program Dina - Asheville, NC



Sugeng rawuh ing Program Hari Pertanian Kaki Hinds, lokasi Asheville.

Program Asheville dina wis generously tuan rumah dening Gereja Masehi Advent Hari Ketujuh Foster ing 375 Hendersonville Road, mung munggah dalan saka Biltmore Village.


gambar
gambar
gambar


Fakta Cepet kanggo Miwiti


Babak taun, Senin nganti Kamis saka jam 9:00 nganti 3:00

Anggota kudu luwih saka 18 lan wis didiagnosis TBI (traumatic brain injury) utawa ABI (acquired brain injury).

Kriteria Pendaftaran:

  • Bisa nyukupi kabutuhan pribadi, kalebu njupuk obat, utawa duwe pribadi
    caregiver utawa anggota kulawarga kanggo nulungi.
  • Bisa komunikasi karo wong liya liwat wicara, tandha, piranti pitulung utawa pengasuh.
  • Aja nggunakake alkohol utawa obat-obatan ilegal sajrone jam program; nggunakake produk tembakau ing ditunjuk
    wilayah mung.
  • Tindakake Aturan Program.
  • Nyegah saka prilaku sing nyebabake ancaman kanggo awake dhewe utawa wong liya.
  • Nduwe sumber pendanaan anggota sing aman liwat Departemen Kesehatan & Layanan Manungsa Carolina UtaraDivisi Kesehatan Mental, Cacat Perkembangan lan Layanan Penyalahgunaan Zat (NC DHHS DMH/DD/SAS) Medicaid, utawa mbayar pribadi.
  • Yen sampeyan nduweni kualifikasi kanggo dilayani miturut kontrak layanan karo Vaya Health LME/MCO, Inovasi Kardinal, Manajemen Kesehatan Perilaku Mitra, Waiver Inovasi Medicaid utawa Dana TBI North Carolina, kita bisa mbantu sampeyan ngerteni yen sampeyan wis memenuhi kualifikasi kasebut. 

  • Sapa wae sing lara otak sing dudu cedera otak traumatik (kalebu sing disebabake stroke, aneurisme, tumor otak, kekurangan oksigen) bakal dibayar lan biaya pribadi bakal ditemtokake nggunakake skala ragad geser.

  • Kita uga bisa nampa sumber pendanaan kayata kompensasi buruh lan sawetara asuransi pribadi liyane.

Ora, Anggota dijaluk nggawa nedha awan dhewe. Kita duwe kulkas / mesin pembeku lan gelombang mikro sing kasedhiya.
Sawetara opsi transportasi kasedhiya. Hubungi kantor kita kanggo ngrembug kabutuhan transportasi.

Erica Rawls, Direktur Program Day