Hinds' Feet Farm seneng ngumumake Paddockpalooza perdana, pasar artisan utama kanggo nampilake peternakan 32 hektar sing apik lan nambah kesadaran babagan cedera otak. Pasar blanja mbukak sing ana ing pelik, Huntersville, NC, cedhak Lake Norman. Nuduhake pengrajin lan toko perdana, nalika  

SEPTEMBER 30, 2023


Hinds 'Feet Farm, non-profit porsi individu karo bundhas otak, bungah kanggo tuan rumah Paddockpalooza kanggo taun kapindho; pasar artisan perdana kanggo nuduhake farm 32-hektar kita ayu lan mundhakaken kesadaran ciloko otak. Pasar blanja mbukak sing ana ing pelik, Huntersville, NC, cedhak Lake Norman. Mamerake pengrajin lan toko perdana, nalika ngrasakake panganan sing enak saka truk panganan lokal.  

**MUSIK LIVE BY JOE MCCOURT**

Tertarik rawuh ing Paddockpalooza?

INFORMASI UMUM:

  • Paddockpalooza bakal kelakon ing Hinds' Feet Farm | 14625 Black Farms Road | Huntersville, NC 28078
  • parking free lan bakal kasedhiya ing situs
  • diakoni gratis
  • pasar bakal miwiti ing 10:30 lan rampung ing 4:30
  • mung kewan layanan sing diijini ing situs
  • pangan bakal kasedhiya kanggo tuku dening vendor lokal
  • Langkah-langkah pencegahan Covid-19 bakal ditindakake adhedhasar pedoman lokal lan negara
  • acara kasebut udan utawa sumunar

Tertarik dadi Vendor ing Paddockpalooza?

Bab sing kudu digatekake sadurunge nglamar:

  • kita ora nampa perusahaan dodolan langsung
  • ana watesan kanggo nomer vendor kanggo saben kategori kanggo mesthekake pengalaman blanja warna
  • biasane kita ndeleng platform media sosial sampeyan kanggo entuk ide babagan produk + gaya sampeyan, dadi manawa sampeyan kalebu link kasebut karo aplikasi sampeyan.
  • tulung wenehi nganti 2 minggu kanggo entuk tanggapan sing dikirim
  • vendor dijaluk nyumbang siji item rego ing $ 25.00 utawa liyane kanggo raffled mati. Item bisa dikirim ing dina acara
  • mung siji perusahaan vendor saben spasi, please
  • vendor tanggung jawab kanggo kursi / meja / tarub dhewe, kajaba dijaluk lan mbayar ** tenda kudu bobot **
  • vendor nyetel antarane 7:30 lan 9:30 ana esuk. Paddockpalooza bakal diwiwiti jam 10:30 lan rampung jam 4:30. Pecah bakal diwiwiti jam 4:30 PM lan ora sadurunge

2023 Vendor lan Truk Pangan sing disetujoni


**ora ana urutan tartamtu**

Jackie Moffitt

Ranch Karma apik

Plum lan Pumpkins

Midwest menyang Kidul

AVL Pipeworks

Clay Dog Studio

Pen Love Productions

lumenCLT

The Pickle Fetish Co.

Capri Designs, LLC

Annie Mae lan Ivy

Bumblefly N Butterbees

Charlotte Jerki

Kreasi Ochoa

Quirkshop Co.

Spesialisasi Kayu Redding

InReach

Lucky Dog Studios

Evolve Natural Skincare lan Perusahaan Sabun Buatan Tangan

Tembikar Shari Crouse

Waffles lan Awis

Mommy Markovic Designs

Manis Granite Farm, LLC

Tabel Anggota Farm Kaki Hinds

Desain Tanduk

NC Pup's Bakery

Tembikar Wicaksana

Caroline kang Wildflower Madu

Ngluwihi Brushes, LLC

Buku ing Omah

Sandwich Express

Ratu Es

Eleven Lakes Brewery

Perjalanan Pizza

Pak Hucks Enterprises