AWARENESS - Guatemala

$15.00

Guatemala SHB EP asale saka peternakan sing dumunung luwih saka 4,500 kaki (1,372 meter) ing sadhuwure segara. Kopi sing dibudidayakake ing tlatah iki tuwuh alon-alon lan tuwuh dadi luwih atos lan luwih padhet tinimbang kacang buncis sing ditanam ing papan sing luwih murah, nggawe kacang buncis sing keras (SHB) kanthi konsistensi lan atribut rasa sing sugih. Kopi disiapake kanggo ekspor nggunakake standar sing diarani European Preparation (EP).

Cathetan Rasa: Lemongrass, Jeruk, Manis, Asem padhang

Kacang Utuh

Kategori: