KOGNISI - Decaf Colombia

$15.00

Kolombia asale saka peternakan kulawarga cilik ing wilayah sing tuwuh ing cedhak Medellín, Kolombia. Panen utama yaiku antarane Oktober lan Januari, lan panen "mitaca" antarane April lan Juni. Produsen kopi cilik milih lan ngolah kopi ing pabrik micro-wet dhewe lan banjur garing kopi dhewe, biasane ing meja dhuwur ing jero pengering solar sing menehi perlindungan saka udan.

Cathetan Rasa: Vanila, Peach, Asam lan Badan Imbang

Kacang Utuh

Kategori: