Toko saiki lagi direnovasi!

MEMORY - Panggang Prancis

$15.00

Istilah French Roast nggambarake werna kacang sawise dipanggang lan sacara tradisional paling peteng ing skala panggang. Kopi panggang Prancis cenderung duwe warna coklat peteng, kanthi rasa manis lan asem. Dipercaya wis diciptakake ing abad kaping 19 kanggo nggambarake jinis kopi sing dipanggang ing Eropa.

Cathetan Rasa: Molase peteng, Smokey-Manis, Full Bodied

Kacang Utuh

Kategori: