Cara-cara kanggo Melu



Hinds' Feet Farm tansah tuwuh lan mbutuhake dhukungan sampeyan - wektu, bakat lan hadiah finansial sampeyan kanggo terus nyedhiyakake lan ngembangake program unik lan inovatif kanggo wong sing ngalami cedera otak traumatik lan dipikolehi. Mangga nimbang ndhukung Hind's Feet Farms kanthi finansial utawa kanthi sukarela.

Akeh wong sing loman lan peduli sing mbangun Hinds' Feet Farm. Ing wangun individu, perusahaan, yayasan, layanan lan kelompok sipil, loman kolektif padha njamin kualitas urip kanggo slamet sing tatu otak. Bebungah sampeyan kanggo biaya operasi lan proyek modal diurus kanthi ati-ati kanggo nggedhekake entuk manfaat lengkap supaya saben dolar diitung. Lan, saben dolar diitung.


Donate Saiki

Nyumbang

Apa sumbangan siji-wektu utawa rancangan ambalan, sumbangan sampeyan bisa disudo pajak 100%.

Donate Saiki
gambar

Nggawe Rencana

Coba kalebu Hinds' Feet Farm ing rencana estate sampeyan. Liwat menehi rencana sing efektif, sampeyan bisa ngimbangi tujuan pribadi lan kapentingan amal ing wektu sing padha. Nggawe hadiah sing direncanakake kanggo Hinds 'Feet Farm mesthekake yen dhukungan sampeyan bakal ngidini peternakan terus nyedhiyakake program kanggo wong diwasa kanthi ciloko otak ing negara bagian North Carolina.
gambar

Pennies kanggo Puddin'

Cara sing gampang lan efektif kanggo bocah-bocah mbantu golek dana kanggo jaran kita. Ora preduli gedhe utawa cilik sumbangan, saben sen penting! Iki minangka cara sing apik kanggo sekolah, klub, gréja lan kelompok cilik supaya murid-muridé bisa ngumpulake dhuwit kanggo organisasi lokal.   Sinau luwih lengkap.
gambar

Rencana Penggalangan dana

Apa sampeyan duwe ide kanggo mbantu golek dhuwit kanggo peternakan? Acara ora mung mbantu ngumpulake dhuwit kanggo peternakan, nanging uga menehi kesempatan kanggo nggawe kesadaran babagan Hinds' Feet Farm. Uga, hosting penggalangan dana Facebook minangka cara sing apik lan gampang kanggo nggunakake media sosial lan ngumpulake dhuwit.
gambar

Pesta ing Paddock

Acara teken anyar kita ing farm! Gabung saben Mei kanggo dina sing ora iso dilalekake lan nyenengake nalika nonton Kentucky Derby! Ora ana cara sing luwih apik kanggo nglampahi dina Setu pisanan ing Mei tinimbang nganggo klambi seersucker lan nuduhake topi sing apik! Tiket didol saben Februari - nimbang ndhukung kita kanthi nyumbang menyang lelang bisu utawa dadi sponsor.  Sinau luwih lengkap.
gambar

Hadiah sing cocog

Mbantu nggawe sumbangan sampeyan luwih maju! Akeh perusahaan nyengkuyung karyawan kanggo nyumbang kanggo amal sing paling disenengi lan bakal cocog karo sumbangan kasebut. Yen perusahaan sampeyan duwe pilihan iki, entuk formulir hadiah sing cocog saka kantor HR lan kita bakal mbantu nindakake liyane!
gambar

Relawan / Intern

Relawan kita duwe peran penting ing peternakan. Apa sampeyan kasengsem ing bantuan karo program dina utawa kaya kanggo Feed jaran, kita kudu bantuan! Cukup tekan kantor kita lan kita bakal sesambungan karo wong sing bener. Sukarelawan iku larang regane lan kita ora bisa nindakake tanpa sampeyan! Sinau luwih lengkap.
gambar

Nyebar Sabda

Nekani konferensi? Ngrencanakake apa wae ing pasamuwan utawa klompok wanita? Ayo kita ngerti! Kita seneng melu lan menehi jaminan marketing babagan Hinds' Feet Farm kanggo dituduhake.
gambar

In-Kind

Coba nyumbang barang sing bisa digunakake ing peternakan. (yaiku prangko, kertu gas, kertu hadiah Office Depot, kertas salinan, tinta, kertu hadiah). Sumbangan sampeyan kanggo barang-barang kasebut ora mung mbantu kita, nanging ngidini kita nggunakake dana sing diwenehake kanggo barang-barang kasebut supaya bisa digunakake kanggo barang-barang liyane.