Донирајте


Секоја донација помага!

 
Доколку сакате да испратите донација по пошта, обратете се на:

Фарма на Хиндс Фет
PO Сандаче 2842
Хантерсвил, NC 28070

Направи
Едно време
донацијата


Изработка на материјали за
Дневна програма
$ 10 / месец


Маска за проектот за демаскирање на повреди на мозокот
$ 20 / месец
Нахранете ги нашите животни
за 6 месеци
$ 50 / месец


Фондот за донации за
Нефинансирани членови
$ 100 / месец