Можности за вработување


Hinds' Feet Farm е непрофитен лидер во услугите за повреди на мозокот во Северна Каролина. Работиме со два групни домови во Хантерсвил, дневна програма во Хантерсвил, дневна програма во Ешвил и просперитетен преживеан, програма за виртуелен ден. Сите наши програми им служат на возрасните со умерени до тешки повреди на мозокот. Нашата мисија е да го максимизираме потенцијалот на нашите членови со интегрирани, уникатни и холистички програми; овозможувајќи им да извршуваат значајни активности додека развиваат чувство на припадност дома и во околните заедници.

Сликата
Сликата
Сликата


Дојдете да работиме со нас!


 

Професионалец за директна поддршка со полно работно време (Ешвил):  Аплицирај тука!

Негуватели (FT/PT/PRN) - Ве молиме испратете е-пошта на Бет Калахан на bcallahan@hindsfeetfarm.org доколку сте заинтересирани за позиција.


  • Конкурентна плата
  • Работодавачот платени бенефиции 
  • Дарежлив ПТО
  • Флексибилни распореди
  • Семејно ориентирано
  • Континуирана обука и развој (по потреба за вашата позиција)