Нашиот одбор


ОДБОР НА ДИРЕКТОРИПрескокнете го Адамс
Менаџер/консултант за богатство

Бен Бери
Архитект, Милиганска архитектура

Марти фолија
Претседател на УО

Карен Китинг
Родител и адвокат

Џуди Кинали
Cognitive Tx Solutions, Inc.
Алан Мекдоналд
Член на семејството на Survivor
Кевин Моран
Виш потпретседател, Andover Group - UBS Private Wealth
Марк Рединг
Неврохирург, Novant Health
Ловец Роди
Капелан, Новантско здравје


Кристијан Вернер
Претседател, Вендел Аугуст Форџ