Наши луѓе


АДМИНИСТРАТИВЕН ПРОСТОРБет Калахан

Директор на услуги за членови
bcallahan@hindsfeetfarm.org
X 704.992.1424 22


Зак Фандл

Координатор за операции
zfandl@hindsfeetfarm.org


Martin B. Фолија III

Извршниот директор
mfoil@hindsfeetfarm.org
X 704.992.1424 14

Кети МекАлеар

Сметководство
kmcalear@hindsfeetfarm.org
X 704.992.1424 18

Аманда Мевборн

Директор за развој и човечки ресурси
amewborn@hindsfeetfarm.org
X 704.992.1424 12

Марша Филипс

Администратор за усогласеност
mphillips@hindsfeetfarm.org
X 704.992.1424 19ПРОГРАМСКИ КАДАРСлава Евука

Резиденцијален координатор
gevuka@hindsfeetfarm.org

Џенет Гуптил

Координатор на дневна програма – Ешвил
jguptill@hindsfeetfarm.org

Законите на Јанеја

Специјалист за станбени активности
jlaws@hindsfeetfarm.org


Ерика Ролс

Директор на дневна програма - Ешвил
erawls@hindsfeetfarm.orgАлисон Спасоф

Директор на дневна програма - Хантерсвил
aspasoff@hindsfeetfarm.orgЧелзи Вилиs

Координатор на дневна програма - Хантерсвил
cwillis@hindsfeetfarm.org