Фармата Hinds' Feet е возбудена што може да ја објави нашата инаугуративна Paddockpalooza, врвен пазар за занаетчии што ќе ја прикаже нашата прекрасна фарма од 32 хектари и ќе ја подигне свеста за повреди на мозокот. Трговски пазар на отворено лоциран во чудниот, Хантерсвил, NC, во близина на езерото Норман. Прикажување на премиерните занаетчии и продавници, додека  

СЕПТЕМВРИ 30, 2023


Hinds' Feet Farm, непрофитна организација која опслужува поединци со повреда на мозокот, е возбудена да биде домаќин на Paddockpalooza втора година; премиерен пазар за занаетчии за да ја прикаже нашата прекрасна фарма од 32 хектари и да ја подигне свеста за повредите на мозокот. Трговски пазар на отворено лоциран во чудниот, Хантерсвил, NC, во близина на езерото Норман. Изложување на премиерни занаетчии и продавници, додека уживате во вкусните задоволства од локалните камиони за храна.  

** ЖИВО МУЗИКА ОД ЏО МАКУРТ **

Дали сте заинтересирани да присуствувате на Paddockpalooza?

ГЕНЕРАЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

 • Paddockpalooza ќе се појави во фармата Hinds' Feet | 14625 Black Farms Road | Хантерсвил, NC 28078
 • паркингот е бесплатен и ќе биде достапен на лице место
 • влезот е бесплатен
 • маркетот ќе започне во 10:30 часот и ќе заврши во 4:30 часот
 • на лице место се дозволени само сервисни животни
 • храната ќе биде достапна за купување од локалните продавачи
 • Мерките на претпазливост за Ковид-19 ќе бидат воспоставени врз основа на локални и државни упатства
 • настан е дожд или сјај

Дали сте заинтересирани да бидете продавач во Paddockpalooza?

РАБОТИ ДА СЕ ЗАБЕЛЕШКА ПРЕД АПЛИЦИРАЊЕ:

 • не прифаќаме компании за директна продажба
 • постои ограничување на бројот на продавачи за секоја категорија за да се обезбеди разновидно искуство за купување
 • ние обично ги разгледуваме вашите платформи за социјални медиуми за да добиеме идеја за вашите производи + стил, затоа погрижете се да ги вклучите тие врски со вашата апликација
 • Ве молиме дајте ни до 2 недели за да ги испратиме одговорите
 • од продавачите се бара да донираат еден артикл во вредност од 25.00 долари или повеќе за да се толпа. Предметот може да се достави на денот на настанот
 • Ве молиме, само една компанија продавач по простор
 • продавачот е одговорен за неговите/нејзините столици/маси/шатор, освен ако не е побарано и платено за **шаторите мора да бидат измерени**
 • поставувањето на продавачот е помеѓу 7:30 и 9:30 часот во сабота наутро. Paddockpalooza ќе започне во 10:30 часот и ќе заврши во 4:30 часот. Дефектот ќе започне во 4:30 часот, а не претходно

Одобрени продавачи и камиони за храна од 2023 година


** без посебен редослед **

Џеки Мофит

Добар ранч карма

Сливи и тикви

Среден запад кон југ

AVL Цевководи

Студио за глинени кучиња

Пен Love Productions

луменКЛТ

The Pickle Fetish Co.

Капри дизајни, ДОО

Ени Меј и Ајви

Bumblefly N Butterbees

Шарлот Џерки

Креациите на Очоа

The Quirkshop Co.

Рединг специјалитети од дрво

InReach

Студио за среќни кучиња

Компанија за природна нега на кожа и рачно изработен сапун Evolve

Шари Круз керамика

Вафли и кеш

Мајка Марковиќ дизајнира

Сладок гранит фарма, ДОО

Табела за членови на фармата Hinds' Feet

Хорнбек дизајни

Пекара NC Pup's

Мудра керамика

Мед од диви цвеќиња на Каролина

Beyond Brushes, LLC

Книги на куќата

Сендвич Експрес

Квинс Ајс

Пиварница Единаесет езера

Патување пица

Г-дин Хакс Ентерпрајс