Просперитетен преживеанИнформации за регистрација

Hinds' Feet Farm, непрофитен лидер во услугите за повреди на мозокот, во партнерство со Здружението за повреди на мозокот од Северна Каролина (BIANC) е воодушевено да објави дека лансиравме БЕСПЛАТНА онлајн програма (Просперитетен преживеан) за поединци во државата Северна Каролина кои се квалификуваат за програмата, финансирана и презентирана од Cardinal Innovations. 

Нашата онлајн програма е продолжение на нашите лични програми. Преживеаните од мозочни повреди кои се жители на Северна Каролина се поканети да ни се придружат секој работен ден за да учествуваат во различни забавни и ангажирани групи користејќи ја платформата Зум. Преживеаните ќе имаат можност да се вклучат со други преживеани од мозочни повреди и со нашиот висококвалификуван програмски персонал додека учествуваат во игри, групи за дискусија, танцување, јога, бинго, караоке и многу повеќе. Преживеаните ќе добијат линк за пристап до онлајн програмирање откако ќе бидат примени. Нема трошоци да се приклучите на фармата Hinds' Feet како просперитетен преживеан член; сепак, донациите се секогаш добредојдени за поддршка на нашето програмирање. 

Ако сте заинтересирани да се придружите на Hinds' Feet Farm и BIANC како виртуелен член, ве молиме кликнете на врската подолу и член на персоналот ќе ве контактира наскоро.