Начини да се вклучитеHinds' Feet Farm СЕКОГАШ расте и има потреба од вашата поддршка - вашето време, вашите таленти и вашите финансиски подароци за да продолжи да ги обезбедува и развива нашите уникатни и иновативни програми за лица кои живеат со трауматски и стекнати повреди на мозокот. Размислете за поддршка на Hind's Feet Farms или финансиски или преку волонтерство.

Многу дарежливи и грижливи срца ја градат фармата Hinds' Feet. Во форма на поединци, корпорации, фондации, услуги и граѓански групи, нивната колективна великодушност обезбедува квалитетен живот за преживеаните со повреди на мозокот. Вашите подароци за оперативни трошоци и капитални проекти се чуваат внимателно за да се максимизира нивната целосна корист, така што секој долар е важен. И, секој долар се брои.


Сликата

Донирајте

Без разлика дали се работи за еднократна донација или повторлив нацрт, вашата донација се одбива 100% од данок.

Донирајте сега
Сликата

Планирано давање

Размислете да ја вклучите фармата Hinds' Feet во вашите планови за имот. Преку ефективно планирано давање, можете истовремено да ги балансирате вашите лични цели и вашите добротворни интереси. Воспоставувањето на планиран подарок за фармата Hinds' Feet, гарантира дека вашата поддршка ќе и овозможи на фармата да продолжи да обезбедува програми за возрасни со повреди на мозокот во државата Северна Каролина.
Сликата

Пени за Пудин

Едноставен и ефикасен начин за децата да помогнат да се соберат средства за нашите коњи. Без разлика колку е голема или мала донацијата, секој денар е важен! Ова е одличен начин училиштата, клубовите, црквите и малите групи да ги вклучат своите ученици во собирање пари за локална организација.   Научи повеќе.
Сликата

Планирајте прибирање средства

Дали имате идеја да помогнете да се соберат пари за фармата? Настаните не само што помагаат да се соберат пари за фармата, туку тие исто така даваат можност да се создаде свест за фармата Hinds' Feet. Исто така, одржувањето на собирање средства на Facebook е одличен и лесен начин за користење на социјалните медиуми и собирање пари.
Сликата

Забава во Падок

Нашиот нов настан со потпис на фармата! Придружете ни се секој мај за незаборавен и забавен ден додека го гледате Дербито во Кентаки! Нема подобар начин да ја поминете првата сабота од мај од тоа да ја облечете твојата слатка облека и да ја покажете вашата фенси капа! Билетите се продаваат секој февруари - размислете да не поддржите со донирање на нашата тивка аукција или да бидете спонзор.  Научи повеќе.
Сликата

Соодветни подароци

Помогнете вашата донација да оди понатаму! Многу компании ги охрабруваат своите вработени да донираат во нивната омилена добротворна организација и за возврат ќе одговараат на донацијата. Ако вашата компанија ја има оваа опција, едноставно набавете соодветен формулар за подарок од вашата канцеларија за човечки ресурси и ние ќе ви помогнеме да го сториме останатото!
Сликата

Волонтер / практикант

Нашите волонтери играат важна улога на фармата. Без разлика дали сте заинтересирани да помогнете во нашата дневна програма или сакате да храните коњи, потребна ни е вашата помош! Едноставно обратете се во нашата канцеларија и ние ќе ве контактираме со вистинската личност. Волонтерите се бесценети и не би можеле без вас! Научи повеќе.
Сликата

Ширење на зборот

Дали присуствувате на конференција? Планирате нешто во вашата црква или женска група? Дозволете ни да знаеме! Би сакале да бидеме вклучени и да ви обезбедиме маркетиншки колатерал за фармата Hinds' Feet за споделување.
Сликата

Во-вид

Размислете за донирање на добра што можеме да ги користиме на фармата. (т.е. поштенски марки, картички за гас, подарок картички на Office Depot, хартија за копирање, мастило, картички за подароци). Вашата донација на овие артикли не само што ни помага, туку тие ни овозможуваат да ги искористиме средствата доделени за овие артикли да се користат за други работи.