Voordelen van therapeutisch rijden

VOORDELEN VAN THERAPEUTISCH RIJDEN

Alison Spasoff, directeur van Members Services, is ook een gecertificeerde therapeutische rij-instructeur via PATH Intl. Alison leidt het Therapeutic Riding Program op de boerderij en is altijd op zoek naar vrijwilligers om te helpen met lessen. Alleen leden van Hinds' Feet Farm mogen deelnemen aan dit programma. Als je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk, stuur dan een e-mail naar Alison op aspasoff@hindsfeetfarm.org

Zintuiglijke alertheid | Mobiliteit en reactiebereidheid

Verhoogde ontspanning | Verbeterde motivatie en initiatie

Verhoogd gevoel van empowerment/controle over iemands leven

Verbeterde balans, coördinatie, spiertonus, lichaam en ruimtelijk bewustzijn

Verminderd sociaal isolement

Verhoogde stemming, zelfbeeld en zelfrespect