Huntersville-dagprogramma

Maak kennis met onze vriendelijke boerderijkonijntjes, Snickers en Oriella!

Snickers werd bijna 5 jaar geleden hier op de boerderij geboren. Je hebt misschien al geraden dat hij zijn naam kreeg van zijn karamelkleurige vacht, zoals de binnenkant van een Snickers-snoepreep! Hij is vol persoonlijkheid en houdt ervan om aan klaver te knabbelen.

Oriella is nieuw op de boerderij en werd ons gegeven door een paar van onze geweldige vrijwilligers. Dit lieve konijntje heeft inmiddels haar weg gevonden naar de harten (en armen) van onze dagprogrammaleden, medewerkers en vrijwilligers. Haar naam is geïnspireerd op... je raadt het al... Oreos!

Tijdens de week zijn leden verantwoordelijk voor het voeren en verzorgen van Snickers en Oriella, wat verantwoordelijkheid bijbrengt en dierenverzorgingsvaardigheden leert. Ze kweken ook kruiden en groenten in de tuin voor de konijntjes om te eten!

De therapeutische voordelen van dieren zijn bekend, en deze konijntjes zijn daarop geen uitzondering! Leden vinden het leuk om ze buiten hun kooien vast te houden, te aaien en ermee te spelen.

We zouden het leuk vinden als je Snickers en Oriella komt ontmoeten. Help ons ze gezond en gelukkig te houden door geen extra lekkernijen mee te nemen om ze te voeren, maar ze zullen altijd extra huisdieren accepteren!