Bloeiende overlevende

Toen we aan het begin van de Covid 19-pandemie onze persoonlijke dagprogramma's moesten stopzetten, waren we op zoek naar manieren om onze programmaleden betrokken en verbonden te houden tijdens hun tijd thuis (en ook proberen de verveling te verslaan!). Dus probeerden we een paar verschillende dingen: papieren activiteitenpakketten, you tube-video's van medewerkers die knutselen of lezen, telefoontjes van medewerkers en virtuele activiteiten via Zoom. Wat uiteindelijk bleef hangen, waren de virtuele activiteiten waardoor leden niet alleen het personeel maar ook andere leden (van beide dagprogramma's) in realtime konden zien en met hen konden praten. Het werd uiteindelijk zo'n hit dat we deze virtuele programmering hebben voortgezet, zelfs nadat onze persoonlijke dagprogramma's opnieuw zijn geopend en uitgebreid om beschikbaar te zijn voor elke overlevende van hersenletsel in de staat North Carolina - niet alleen de bestaande programmaleden ! Dus nu heeft Hinds' Feet Farm ook virtuele leden die nog nooit een voet op een van onze campussen hebben gezet. In wat voor wereld leven wij!

Een andere opwindende ontwikkeling vond plaats in september 2021 toen we een samenwerking aangingen met de Brain Injury Association of North Carolina en Cardinal Innovations, waardoor we onze virtuele programmering konden uitbreiden en nog meer overlevenden in de hele staat konden bereiken. Leden kunnen ook profiteren van een gratis eenjarig lidmaatschap van de Brain Injury Association of NC. De naam van het programma is ook veranderd in Thriving Survivor Virtual Program en omvat zowel instructeurs uit de gemeenschap als ons personeel. We bieden nu virtuele programmering van maandag tot en met vrijdag om 9 uur, 10 uur en 1 uur. De lessen omvatten: astronomie, muziektherapie, games, boekenclub en discussie, drummen, adaptieve oefeningen, escape rooms, karaoke en mindfulness en vele anderen.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit GRATIS virtuele programma dat openstaat voor volwassen overlevenden van hersenletsel in de staat North Carolina, alstublieft klik hier!