Maak kennis met onze Huntersville Day Program Intern, Lauren!

 

 

Toen ik voor het eerst begon met recreatieve therapie, wist ik niet eens dat mensen met traumatisch hersenletsel een groep waren die we konden dienen. Ik wist ook niet dat op minder dan 10 mijl van waar ik ben opgegroeid Hinds' Feet Farm was, een plek die ik zou leren kennen en waar ik van zou gaan houden. Ik wist niet zeker welke richting mijn stage me op zou leiden, maar ik stond open voor elke bevolking en omgeving die ik maar kon hebben. Alleen al door enkele getuigenissen en missieverklaringen van HFF te lezen, wist ik dat mijn waarden overeenkwamen met die hier, en dat dit een plek is waar ik mezelf echt gelukkig kon zien worden. En ik had gelijk! Elke dag brengt nieuwe gezichten, nieuwe activiteiten en nieuwe uitdagingen. Ik word opgewonden wakker om hier te komen, opgewonden om samen te werken met het geweldige personeel en mijn mede-RT-stagiair, en opgewonden om de leden te zien en tijd met hen door te brengen. Ik heb al zoveel geleerd over hersenletsel, verschillende manieren waarop ze kunnen worden verkregen, behandelmethoden, interventies die werken en die niet, en hoe om te gaan met verschillende gedragingen die gepaard kunnen gaan met een persoon met hersenletsel. Ik heb ook veel geleerd over veel van de leden en bewoners en voel me ongelooflijk gelukkig dat ik de verhalen heb gehoord over hoe ze hun verwondingen hebben opgelopen, de uitdagingen waarmee ze dagelijks worden geconfronteerd, en hun doelen en hoop voor de toekomst. Vanaf mijn eerste dag hier heb ik me ongelooflijk welkom gevoeld door het personeel en door leden, en verschillende leden hebben mij verteld dat we hier familie zijn. Momenteel observeer en doe ik mee aan alle groepen en plan ik een aantal leuke activiteiten voor februari!