Maak kennis met onze Allied Health Stagiaire, Natalia!

 

 

Ik kan me de eerste keer dat ik Hinds' Feet Farm bezocht tijdens een lab voor de klas herinneren en meteen een vrede en authenticiteit voelen die me sinds die dag is bijgebleven. Je kunt de liefde en vreugde voelen vanaf het moment dat je een voet op het terrein zet en elk personeelslid, bewoner en dagprogrammalid die liefde met hun hele hart verspreidt. Drie jaar na mijn eerste bezoek ben ik gezegend om te zeggen dat ik de absolute eer en het voorrecht heb gehad om hier te worden geplaatst voor mijn klinische rotatie voor ergotherapie.

Als student ergotherapie heb ik samen met de bewoners mogen werken aan het behouden en vergroten van hun zelfstandigheid bij de dagelijkse bezigheden (beroepen). In de afgelopen 8 weken hebben Brittany Turney en ik getuige kunnen zijn van de vooruitgang die de bewoners hebben geboekt. We onderwijzen de bewoners over energiebesparingsvaardigheden met aankleden en verzorgen, werken aan krachttraining om de balans in stand te verbeteren voor het bereiden van maaltijden, en introduceren aangepaste apparatuur om de onafhankelijkheid te vergroten voor zelfvoedende of huishoudelijke taken. Hoewel OT voornamelijk met bewoners heeft gewerkt, hebben we overdag ook regelmatig met leden van het Dagprogramma gewerkt. Hetzelfde doel om de onafhankelijkheid van een individu te vergroten met dagelijkse activiteiten in het woonhuis, gaat ook over in het vergroten van de onafhankelijkheid binnen de gemeenschap door passende sociale vaardigheden, emotionele regulatie / copingvaardigheden aan te pakken en te werken aan fijne motorische activiteiten tijdens boerderijklusjes.

Elke dag die ik hier bij Hinds heb doorgebracht, was een gezegende dag. Ik heb uitgekeken naar elke dag dat ik hier mag komen werken met bewoners en dagprogrammaleden en ik zie op tegen de dag dat ik moet vertrekken. Ik ben getuige geweest van liefde in zijn puurste vorm en heb samengewerkt met vele geweldige individuen die zo goed op de hoogte zijn van TBI's en die me zoveel hebben geleerd in zo'n korte tijd.