Maak kennis met onze Huntersville-stagiair, Maggie!

 

 

Toen ik voor het eerst met Rec Therapy begon, had ik geen idee wat het was en hoe meer ik leerde, hoe meer ik wist dat ik in het juiste veld zat, ik hou van de dingen die Rec Therapy te bieden heeft. Ik vind het heerlijk om te weten dat ik met elke populatie kan werken en programma's en groepen kan aanpassen aan de populatie waarmee ik werk.

Ik kwam naar Hinds' Feet Farm met mijn Interventions-klas. Ik wist meteen dat dit de plek was waar ik wilde zijn voor mijn stage. Deze populatie is anders dan anderen, ze moeten alles opnieuw leren en sommigen krijgen nooit alles volledig terug. Ik vind het geweldig om hun verhalen te horen over hoe ze hun hersenletsel hebben opgelopen, ik vind het heerlijk om te weten dat ze de kansen verslaan en wonderen doen. Ik heb genoten van mijn tijd hier bij HFF!

Ik hou van deze groep en zie ze elke dag. Een van mijn favoriete groepen om over te praten is onze eerste week dat we kaarsen maakten, de andere RT-stagiair en ik waren in de keuken en hielpen de leden bij het maken van hun kaarsen. We hadden overal hete was, bewegende kaarsen die nog niet gedroogd waren over de hele wereld plaats waar we werden verbrand en een lid lachte ons uit, en wij lachten om onszelf. Het was zo'n hete puinhoop, maar de leden vonden het leuk en wat kan ik zeggen, ik heb er ook van genoten, alleen om elkaar uit te lachen was het waard om verbrand te worden door de was.

Ik leer elke dag iets nieuws en elke dag brengt iets nieuws, je weet nooit wat de dag gaat brengen. We hebben goede en slechte dagen gehad, maar wat er de dag ervoor ook gebeurde, ik word nog steeds wakker en wil hierheen komen en bij hen zijn. Ik stopte al mijn stage-eieren in de HFF-mand omdat ik echt wist dat dit was waar ik thuishoorde en godzijdank deed ik dat omdat het allemaal lukte. Ik werk niet alleen samen met een gekke en competitieve groep leden, maar ik werk ook met geweldig personeel, en de andere RT-stagiair, iedereen was geweldig. Ik kijk uit naar wat we in april voor groepen hebben gepland, maar ik kijk er niet naar uit om afscheid te nemen van deze plek die ik heb leren kennen en waar ik van hou.