Maak kennis met Gretha! Een Huntersville-stagiaire

Gedurende mijn leven heb ik verschillende ervaringen opgedaan die me hebben geleid tot het beroep dat ik heb gekozen om uit te oefenen. Ik heb ervoor gekozen dat het helpen van anderen en het bieden van kwaliteitsvolle zorg mijn ware passie is.

Als puber was ik altijd een heel actief kind en constant onderweg. Ik vond een echte uitlaatklep in atletiek, en ik denk dat mijn ouders blij waren dat ik een uitlaatklep vond voor mijn opgekropte energie! Voetbal en atletiek werden mijn twee favoriete bezigheden en ik werd erg goed in speerwerpen. Genoeg om een ​​junior nationaal kampioenschap in Hongarije en potentieel voor de Olympische Spelen te verdienen. Helaas brak ik mijn schouder, wat een einde maakte aan mijn dromen. Ik geloof dat alles met een reden gebeurt, en hier werd ik blootgesteld aan het concept van rehabilitatie. De professionals die voor me zorgden, waren zo aardig en deskundig, en ik was onder de indruk dat dit iets was dat je voor de kost kon doen.

Naarmate ik ouder werd, verhuisde ik naar meer winkelomgevingen, wat in die tijd spannender was voor een jong meisje. Ik heb voor verschillende bedrijven gewerkt en vond dat het meer lonend had kunnen zijn. Ik voelde gewoon dat er meer in het leven was dan retail.

Ik ontmoette mijn man enkele jaren later en begon mijn leven in de gezondheidszorg na te jagen. Ik begon als CNA, bracht vele jaren door in verpleeghuizen en assistentiewoningen en vond het leuk om senioren te helpen met hun behoeften. Hier leerde ik voor het eerst over therapeutische recreatie en besefte ik dat dit mijn carrière was. Het combineerde alles wat ik als kind graag deed en mijn interesse in de wetenschap van de zorg. Ik heb me ingeschreven in de staat Winston Salem en zal dit voorjaar afstuderen met mijn diploma. Ik heb het geluk dat ik een lonend veld heb gevonden dat me in staat stelt anderen te helpen en me de voldoening geeft om goed te doen. Ik geniet van mijn tijd met al mijn klanten en zie elke dag de vooruitgang die ze maken. Ik vier elke winst intern net zo veel als toen ik als kind een doelpunt scoorde in het voetbal.

Hinds Feet Farm past uitstekend bij mijn zorgstijl. Door buiten te zijn en met dieren om te gaan, voel ik me thuis, en ik geniet vooral van de persoonlijke zorgbenadering die de instelling hanteert. Het hebben van specifieke doelen voor elk lid betekent dat we ons kunnen concentreren op de zorg die we geven en meetbare voordelen zien.

Onderdeel van mijn stage is om alle domeinen te ervaren die de baan vereist. Ik ben verheugd om een ​​sensorische sessie te introduceren. Ik zal kleine geurige kruidenzakjes gebruiken gevuld met kruiden zoals rozemarijn en leden hun geuren laten gebruiken om het kruid te vinden. De sensorische neuronen in de neus detecteren geurmoleculen en geven signalen door aan de bulbus olfactorius, een structuur in de voorhersenen waar de eerste geurverwerking plaatsvindt. Het stimuleren van de olfactorische snelweg van onze hersenen veroorzaakt herinneringen, emoties en cardiovasculaire autonome reacties die na TBI kunnen worden aangetast.