Blomstrende overlever

Da vi måtte stenge våre personlige dagsprogrammer i begynnelsen av Covid 19-pandemien, søkte vi etter måter å holde programmedlemmene våre engasjert og tilkoblet mens de er hjemme (og prøve å overvinne kjedsomheten også!). Så vi prøvde et par forskjellige ting: papiraktivitetspakker, you tube-videoer av ansatte som underviser i håndverk eller lesing, telefonsamtaler fra ansatte og virtuelle aktiviteter over Zoom. Det som endte opp med å feste seg var de virtuelle aktivitetene som tillot medlemmene å se og snakke med ikke bare ansatte, men andre medlemmer (fra begge dagsprogrammene) i sanntid. Det endte opp med å bli en så stor hit at vi har fortsatt denne virtuelle programmeringen selv etter at våre personlige dagsprogrammer har gjenåpnet og utvidet det til å være tilgjengelig for alle hjerneskadeoverlevende i delstaten North Carolina – ikke bare de eksisterende programmedlemmene ! Så nå har Hinds' Feet Farm også virtuelle medlemmer som aldri har satt sine føtter på noen av campusene våre. For en verden vi lever i!

En annen spennende utvikling kom i september 2021 da vi startet et partnerskap med Brain Injury Association of North Carolina og Cardinal Innovations som har gjort det mulig for oss å utvide vår virtuelle programmering og nå enda flere overlevende i hele staten. Medlemmer kan også dra nytte av et gratis ettårig medlemskap i Hjerneskadeforeningen i NC. Navnet på programmet ble også endret til Thriving Survivor Virtual Program og inkluderer instruktører fra samfunnet så vel som våre ansatte. Vi tilbyr nå virtuell programmering mandag til fredag ​​kl. 9, 10 og 1. Klassene inkluderer: astronomi, musikkterapi, spill, bokklubb og diskusjon, tromming, adaptiv trening, rømningsrom, karaoke og mindfulness blant mange andre.

Hvis du er interessert i å bli med i dette GRATIS virtuelle programmet som er åpent for voksne hjerneskadeoverlevende over hele delstaten North Carolina, vennligst Klikk her!