Møt vår Huntersville Day Program Intern, Lauren!

 

 

Da jeg først begynte i rekreasjonsterapi, visste jeg ikke engang at mennesker med traumatiske hjerneskader var en gruppe vi kunne betjene. Jeg visste heller ikke at mindre enn 10 mil fra der jeg vokste opp var Hinds' Feet Farm, et sted jeg ville bli kjent med og elske. Jeg var ikke sikker på hvilken retning internshipet mitt ville føre meg, men jeg var åpen for hvilken befolkning og setting jeg kunne ha. Bare fra å lese noen av vitnemålene og misjonserklæringen til HFF, visste jeg at verdiene mine var på linje med de her, og at dette er et sted jeg kunne se meg selv være veldig glad på. Og jeg hadde rett! Hver dag bringer nye ansikter, nye aktiviteter og nye utfordringer. Jeg våkner spent over å komme hit, spent på å jobbe sammen med det fantastiske personalet og RT-kollegaen min, og spent på å få se og tilbringe tid med medlemmene. Jeg har allerede lært så mye om hjerneskader, ulike måter de kan erverves, behandlingsmetoder, intervensjoner som fungerer og de som ikke gjør det, og hvordan man håndterer forskjellig atferd som kan komme sammen med en person som har en hjerneskade. Jeg har også fått lære mye om mange av medlemmene og beboerne og føler meg utrolig heldig som har fått høre historiene om hvordan de fikk sine skader, utfordringer de møter på daglig basis, og deres mål og håp for fremtiden. Fra min første dag her har jeg følt meg utrolig velkommen av ansatte og medlemmer, og har blitt fortalt av flere medlemmer at her er vi familie. For tiden observerer og deltar jeg i alle grupper og planlegger noen morsomme aktiviteter for februar!