Møt vår Huntersville-praktikant, Maggie!

 

 

Da jeg først begynte på Rec Therapy hadde jeg ingen anelse om hva det var, og jo mer jeg lærte jo mer visste jeg at jeg var på rett felt, jeg elsker tingene Rec Therapy har å tilby. Jeg elsker å vite at jeg kan jobbe med hvilken som helst befolkning, og gjøre programmer og grupper tilpasset befolkningen jeg jobber med.

Jeg kom til Hinds' Feet Farm med intervensjonsklassen min. Jeg visste med en gang at det var her jeg ønsket å være for praksisplassen min. Denne befolkningen er forskjellig fra andre, de må lære alt på nytt og noen får aldri alt tilbake fullt ut. Jeg elsker å høre historiene deres om hvordan de fikk hjerneskadene sine, jeg elsker å vite at de slår oddsen og går mirakler. Jeg har likt tiden min her i HFF!

Jeg elsker denne gruppen og ser dem hver dag. En av favorittgruppene mine å snakke om er den første uken vi laget stearinlys, den andre RT-praktikanten og jeg var på kjøkkenet og hjalp medlemmene med å lage lysene deres. Vi hadde varm voks overalt og flyttet lys som ikke var tørket ennå over hele stedet vi ble brent og et medlem ler av oss, og oss ler av oss selv. Det var et så varmt rot, men medlemmene likte det, og hva kan jeg si jeg likte det også, bare det å le av hverandre var verdt å bli brent av voksen.

Jeg lærer noe nytt hver dag og hver dag bringer noe nytt, man vet aldri hva dagen kommer til å bringe. Vi har hatt gode dager og dårlige dager, men uansett hva som skjedde dagen før, våkner jeg fortsatt med lyst til å komme hit og være sammen med dem. Jeg la alle praksiseggene mine i HFF-kurven fordi jeg virkelig visste at det var her jeg hørte hjemme, og takk og lov gjorde jeg det fordi alt ordnet seg. Jeg får ikke bare jobbe sammen med en dum og konkurransedyktig gruppe medlemmer, men jeg får jobbe med flotte ansatte, og den andre RT-praktikanten, alle har vært flotte. Jeg ser frem til det vi har planlagt for grupper i april, men ser ikke frem til å ta farvel med dette stedet jeg har lært å kjenne og elske.