Møt Rea – en praktikant i Asheville!

 

Som en som alltid har forsøkt å leve i harmoni med andre, hjelpe de som trenger det og oppmuntre til en sunn og lykkelig livsstil, var det ideelt å finne rekreasjonsterapi. Jeg vokste opp med en bestevenn som ble født med cerebral parese, så det var en annen natur å inkludere og gå inn for funksjonshemmede. Å respektfullt sørge for at folk ikke bruker støtende språk og å være sikker på tilgjengelige innganger/utstyr var noe jeg gjorde regelmessig og uten å vite det, ærlig talt. Når det er sagt, har jeg vokst opp i et miljø med aksept, vekst og et ønske om å hjelpe. Å se hva rekreasjonsterapi egentlig handler om i Western Carolina har drevet meg mot muligheter jeg aldri hadde forventet og som jeg er så begeistret over å ha fått. For eksempel å kunne reise til forskjellige anlegg med forskjellige populasjoner for ikke bare å lede implementeringer for dem som praksis, men bare for å suge inn det feltet dreide seg om - menneskene! Det er dette som virkelig gjør det hele verdt det. 

Jeg personlig valgte Hinds' Feet Farm av flere grunner, men mest på grunn av familiefølelsen jeg opplevde da jeg dro på intervju/tur. Jeg følte umiddelbart det beroligende og innbydende miljøet da jeg besøkte for første gang, noe som var så opplysende. I tillegg fikk jeg en fantastisk omvisning fra et av medlemmene som fikk meg til å føle meg hjemme med sin vennlighet og åpenhet. Jeg visste at HFF var et sted jeg virkelig kunne lære av personalet/medlemmene, ikke bare om hjerneskader, men om lederskap, kameratskap og tilpasning til nye miljøer. 

Nå i HFF føler jeg fortsatt den hjertevarme følelsen hver gang medlemmene kommer og vi kan ha ekte og familieaktige samtaler. På toppen av den rene gleden vi alle opplever sammen, har jeg allerede lært så mye, men jeg får også den praktiske opplevelsen jeg så desperat ønsket etter pandemien. Jeg har lært mye om traumatiske hjerneskader, men også om kognitive tendenser, mental stimulering, begrensninger (eller mangel på slike), og generelle interesser! Jeg liker veldig godt å høre medlemmenes historier om hjerneskaden deres og hvordan de har brukt den til gode. Jeg har ennå ikke hørt en historie som ender i selvmedlidenhet eller på jakt etter sympati, men snarere inspirerende ord og ambisjoner om å leve livet fullt ut – etter skade. Jeg er så spent på å se hva resten av internshipet på Hinds' Feet Farm vil bringe, siden hjertet mitt er så fullt allerede!