Misioni ynë
Përkushtuar për t'u shërbyer personave që jetojnë me dëmtim të trurit.


Misioni ynë është të maksimizojmë potencialin pas lëndimit të personave që jetojnë me dëmtim të trurit me programe të integruara, unike dhe holistike; duke i lejuar anëtarët tanë të ndjekin aktivitete domethënëse duke zhvilluar një ndjenjë përkatësie në shtëpi dhe në komunitetet përreth. Ne do ta përmbushim këtë mision me programe unike, të përqendruara te personi, pas rehabilitimit, të bazuara në komunitet.
Vendndodhjet tona
Programet ditore dhe rezidenciale


Dita dhe programet rezidenciale të Hinds' Feet Farm janë një ndryshim paradigme nga modeli tradicional i trajtimit mjekësor për njerëzit që jetojnë me dëmtim të trurit në një model që përqafon një qasje holistike të shëndetit dhe mirëqenies, duke fuqizuar anëtarët drejt profesionit dhe kuptimit të jetës pas lëndimit. Krijuar nga dhe për personat që jetojnë me anëtarë të dëmtimit të trurit marrin pjesë aktive në të gjithë infrastrukturën e programit.

Vizioni i Programet ditore janë të përqendruara në ndihmën e secilit anëtar për të gjetur "normalitetin e ri" të tij nëpërmjet programimit dinamik në vend dhe të bazuar në komunitet, i fokusuar në aktivitete njohëse, krijuese, emocionale, fizike, sociale dhe paraprofesionale. Programet tona ditore janë të vendosura në të dyja Huntersville Asheville, Veri Carolina.

Vendi i Pudinit është një shtëpi moderne e kujdesit familjar me 6 shtretër për të rriturit me lëndime traumatike ose të fituara në tru. Kjo shtëpi është projektuar dhe ka staf për të trajtuar nevojat komplekse të individëve që kanë nevojë për asistencë të moderuar deri në maksimum me aktivitetet e tyre të jetesës së përditshme (ADL). Puddin's Place ndodhet në kampusin tonë Huntersville.

Vilë Hart është një shtëpi banimi me 3 shtretër, e krijuar për të përmbushur nevojat e të rriturve me lëndime truri, të cilët janë të pavarur me të gjitha aktivitetet e jetës së përditshme (ADL), megjithatë kanë nevojë për ndihmë dhe mbikëqyrje të butë deri në mesatare për të përmbushur detyrat dhe për të qëndruar të sigurt. Hart Cottage ndodhet në kampusin tonë Huntersville.

Anëtarët e programit rezidencial inkurajohen të angazhohen, ndërveprojnë dhe marrin pjesë gjithashtu në aktivitetet e vazhdueshme të programeve ditore.

North Carolina
Huntersville

North Carolina
Asheville

Ndihma juaj është e nevojshme
Një donacion i vetëm bën një botë ndryshimi.


Mbështetja juaj mujore do të na ndihmojë të vazhdojmë të ofrojmë programe unike dhe novatore për të rriturit me lëndime të trurit dhe familjet e tyre

Klikoni KËTU për të mësuar se si të mbështesni Hinds' Feet Farm!

Duke ndikuar në jetë
Çfarë po thonë njerëzit


dëshmi 1

"Kur pata lëndimin tim për herë të parë, u hodha nëpër objekte të ndryshme rehabilitimi. Isha i çmendur me botën dhe thjesht doja të shkoja në shtëpi. Përfundimisht, ju duhet të pranoni lëndimin dhe vështirësitë tuaja. Kam mësuar durimin me njerëzit përreth meje dhe veten time."

Dëshmi 2

"Unë nuk jam i aftë të bëj gjërat që dikur mundesha, por po gjej rrugë dhe akomodime të reja për të qenë në gjendje t'i bëj ato gjëra."

Imazh

"Kam bërë shumë miq në Fermë. Pjesëmarrësit e tjerë janë të gjithë miqësorë dhe më pëlqen të jem me ta. Më pëlqen gjithashtu të ndërveproj me stafin. Ne argëtohemi shumë së bashku."

Dëshmi 3

"Unë nuk mund ta bëj këtë i vetëm, por vetëm unë mund ta bëj këtë. Dhe, duke qenë rreth njerëzve si unë, më ka mësuar durimin për të hapur sytë dhe për t'i parë të tjerët në një dritë tjetër."

Imazh

"Programi i ditës ka kontribuar në jetën time në një mënyrë kaq të madhe. Ata më kanë dhënë liri të mjaftueshme për të bërë dhe për të mësuar nga gabimet e mia."

Imazh

"Qasja juaj humaniste e ndërtimit të respektit, besimit dhe respektit të ndërsjellë me dhe ndërmjet anëtarëve, stafit dhe prindërve shkëlqen çdo herë që vizitojmë."

Imazh

"Ajo është rritur kaq shumë në këto vitet e fundit në shumë mënyra. Ajo ka një komunitet në Hinds Feet Farm me miq dhe përvoja që e ndihmojnë atë të lulëzojë, të rritet dhe të ketë një jetë të lumtur."