Takoni praktikantin tonë Huntersville, Maggie!

 

 

Kur hyra për herë të parë në Rec Therapy, nuk e kisha idenë se çfarë ishte dhe sa më shumë mësoja, aq më shumë e dija se isha në fushën e duhur, më pëlqejnë gjërat që ofron Rec Therapy. Më pëlqen të di se mund të punoj me çdo popullsi dhe t'i bëj programet dhe grupet të përshtaten me popullsinë me të cilën po punoj.

Erdha në fermën Hinds' Feet me klasën time të Ndërhyrjeve. E dija menjëherë se ky ishte vendi ku doja të isha për stazhin tim. Kjo popullatë është e ndryshme nga të tjerët, ata duhet të mësojnë përsëri gjithçka dhe disa nuk marrin kurrë gjithçka plotësisht. Më pëlqen të dëgjoj historitë e tyre se si ata morën lëndimet e tyre në tru, më pëlqen të di se ata mundën shanset dhe po bëjnë mrekulli. E kam shijuar kohën time këtu në HFF!

Më pëlqen ky grup dhe i shoh çdo ditë. Një nga grupet e mia të preferuara për të folur është javën tonë të parë kur bëmë qiri, praktikuesi tjetër i RT dhe unë ishim në kuzhinë duke ndihmuar anëtarët të bënin qirinjtë e tyre. vendi ku u djegëm dhe një anëtar qesh me ne, dhe ne qeshim me veten. Ishte një rrëmujë kaq e nxehtë, por anëtarëve u pëlqeu dhe çfarë mund të them më pëlqeu gjithashtu, vetëm të qeshnit me njëri-tjetrin ia vlente të digjem nga dylli.

Unë mësoj diçka të re çdo ditë dhe çdo ditë sjell diçka të re, kurrë nuk e di se çfarë do të mbajë dita. Kemi pasur ditë të mira dhe të këqija, por pa marrë parasysh se çfarë ndodhi një ditë më parë, unë ende zgjohem duke dashur të vij këtu dhe të jem me ta. I vendosa të gjitha vezët e mia të stazhit në shportën e HFF-së sepse e dija me të vërtetë se kjo ishte vendi ku unë i përkisja dhe faleminderit Zotit që bëra sepse gjithçka funksionoi. Unë mund të punoj jo vetëm së bashku me një grup anëtarësh budallenj dhe konkurrues, por punoj me staf të shkëlqyeshëm dhe praktikanti tjetër i RT-së, të gjithë kanë qenë të mrekullueshëm. Mezi pres atë që kemi planifikuar për grupet në prill, por nuk pres me padurim t'i them lamtumirë këtij vendi që kam njohur dhe dua.