Programi i ditës - Asheville, NCMirë se vini në Programin e Ditës së Fermës Hinds' Feet, vendndodhjen e Asheville.

Programi i ditës së Asheville është pritur bujarisht nga Mbështetja e Kishës Adventiste të Ditës së Shtatë në 375 Hendersonville Road, pak lart në rrugë nga Biltmore Village.


Imazh
Imazh
Imazh


Fakte të shpejta për të filluar


Gjatë gjithë vitit, nga e hëna deri të enjten nga ora 9:00 e mëngjesit deri në orën 3:00

Anëtarët duhet të jenë mbi 18 vjeç dhe të kenë një TBI të diagnostikuar (dëmtim traumatik të trurit) ose ABI (dëmtim të fituar të trurit).

Kriteret e pranimit:

  • Nëse kualifikoheni për t'u shërbyer sipas kontratës sonë të shërbimit me Vaya Health LME/MCO, Cardinal Innovations, Partners Behavioral Health Management, Medicaid Innovations Waiver ose Fondin TBI të Karolinës së Veriut, ne mund t'ju ndihmojmë të kuptoni nëse i përmbushni kualifikimet. 

  • Kushdo me një dëmtim truri që nuk është një dëmtim traumatik i trurit (përfshirë ato të shkaktuara nga goditjet në tru, aneurizmi, tumori i trurit, mungesa e oksigjenit) do të paguhet privatisht dhe tarifa do të përcaktohet duke përdorur shkallën tonë të tarifës rrëshqitëse.

  • Ne gjithashtu mund të pranojmë burime financimi si kompensimi i punëtorëve dhe disa sigurime të tjera private.

Jo, anëtarëve u kërkohet të sjellin drekën e tyre. Ne kemi në dispozicion një frigorifer/frigorifer dhe mikrovalë.
Disa opsione transporti janë në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni zyrën tonë për të diskutuar nevojat e transportit.

Erica Rawls, Drejtore e Programit të Ditës