Mundësitë e Punësimit


Hinds' Feet Farm është një lider jofitimprurës në shërbimet e dëmtimit të trurit në Karolinën e Veriut. Ne operojmë dy shtëpi grupore në Huntersville, një Program ditor në Huntersville, një Program ditor në Asheville dhe Thriving Survivor, një Program Dite Virtuale. Të gjitha programet tona u shërbejnë të rriturve me lëndime të moderuara deri në të rënda të trurit. Misioni ynë është të maksimizojmë potencialin e anëtarëve tanë me programe të integruara, unike dhe holistike; duke u mundësuar atyre të ndjekin aktivitete kuptimplote duke zhvilluar një ndjenjë përkatësie në shtëpi dhe në komunitetet përreth.

Imazh
Imazh
Imazh


Ejani Punoni me Ne!


 

Profesionist i mbështetjes së drejtpërdrejtë me kohë të plotë (Asheville):  Aplikoni Këtu!

Kujdestarët rezidencialë (FT/PT/PRN) - Ju lutemi dërgoni email Beth Callahan në bcallahan@hindsfeetfarm.org nëse jeni të interesuar për një pozicion.


  • Pagesa Konkurruese
  • Përfitimet e paguara nga punëdhënësi 
  • PTO bujare
  • Oraret fleksibël
  • I orientuar nga familja
  • Trajnim dhe zhvillim i vazhdueshëm (sipas nevojës për pozicionin tuaj)