Vilë HartE vendosur në kampusin Huntersville, Hart Cottage është një shtëpi me tre (3) shtretër e krijuar për të përmbushur nevojat e të rriturve me lëndime të trurit, të cilët janë të pavarur me të gjitha aktivitetet e jetës së përditshme (ADL), megjithatë kanë nevojë për ndihmë dhe mbikëqyrje të butë deri në mesatare për të përmbushur detyrat. dhe qëndroni të sigurt.

Mundësitë e financimit

Opsionet e financimit të pranuara aktualisht për Hart Cottage përfshijnë pagën private, kompensimin e punëtorëve, sigurimin e automjeteve, sigurimet e përgjegjësisë, heqjen dorë nga inovacionet e Medicaid dhe fondet shtetërore. Kostot për barnat me recetë dhe pa recetë, furnizimet dhe pajisjet mjekësore, vizitat e mjekut dhe terapisë, si dhe çdo kosto tjetër shtesë që lidhet me kujdesin mjekësor nuk përfshihen në tarifën ditore të çdo banori.

Personeli

Hart Cottage u ofron banorëve mbikëqyrje 24-orëshe, 7-ditore në javë dhe mbështetje të identifikuar rreth kujdesit personal (mirëmbajtje, mbajtje shtëpie, planifikim dhe përgatitje vaktesh, etj.). Shtëpia ka staf bazuar në turne të stafit 12 orë zgjuar. Ndërrimi i ditës bëhet ndërmjet orës 6:7-6:7, dhe ndërrimi i natës midis orës 3:1-XNUMX:XNUMX. Ne mbajmë një minimum prej XNUMX:XNUMX raportin e banorëve ndaj stafit.

Stafi ynë miqësor është gjithashtu i përkushtuar për të ndihmuar banorët të maksimizojnë potencialin dhe cilësinë e tyre të jetës, duke ofruar mundësi për banorët të përmirësojnë aftësitë e tyre sociale, funksionale dhe komunikuese. Banorët tanë në bashkëpunim me stafin tonë do të planifikojnë aktivitete sociale dhe rekreative brenda dhe në komunitet. Stafi ynë do të lehtësojë gjithashtu menaxhimin e orarit të banorit, takimet dhe administrimin e ilaçeve.

Strehim

Çdo banor do të ketë një dhomë private. Çdo dhomë është projektuar që të ketë të paktën dy dritare të mëdha me një pamje madhështore paqësore të fermës sonë prej 36 hektarësh. Banorët do të ndajnë një banjë me maksimum një banor tjetër dhe do t'u jepet hapësirë ​​për ruajtjen e tualetit të tyre personal. Opsionet e vakteve ushqyese janë krijuar qëllimisht për të përmbushur nevojat specifike dietike dhe shëndetësore të çdo banori. Përveç kësaj, dhoma dhe bordi i çdo banori do të përfshijë shërbimet komunale, shërbimet e mirëmbajtjes së shtëpisë, transportin e kufizuar dhe aksesin në Programin tonë Ditor.

Karakteristikat dhe lehtësitë

Hart Cottage kërkon t'u sigurojë banorëve tanë një mjedis holistik që është i strukturuar për të përmbushur të gjitha nevojat e tyre fizike, të sigurisë, intelektuale, njohëse dhe sociale. Disa nga veçoritë dhe komoditetet tona unike përfshijnë:

  • Hart Cottage është plotësisht i aksesueshëm për personat me aftësi të kufizuara
  • Qasje interneti me kabllo dhe wireless në të gjithë shtëpinë
  • Ndërtesë rekreative në kampus me bilardo, hokej në ajër, sistem lojërash Wii dhe ½ palestër të brendshme të fushës
  • Pjesëmarrja në programin tonë ditor në vend dhe në programin terapeutik të hipur mbi kalë
  • Aksesueshmëri për stafin tonë të trajnuar të specialistëve të certifikuar të dëmtimit të trurit

Vizita

Familjarët janë të mirëpritur në çdo kohë! Hart Cottage nuk ka orë të kufizuara vizitash dhe është projektuar me familjet tona në mendje. Ndërtesa jonë e aktiviteteve dhe oborri i jashtëm është i disponueshëm për ngjarje dhe tubime private familjare bazuar në disponueshmërinë dhe kur programi ynë ditor nuk është në seancë. Ekziston gjithashtu një shumëllojshmëri e gjerë hotelesh të vendosura afër për mysafirët që vizitojnë nga jashtë qytetit.