Bordi ynë


BORDI I DREJTOREVEKalo Adams
Menaxher/konsulent i pasurisë

Ben Barry
Arkitekt, Arkitektura Milligan

Marty Foil
Kryetari i Bordit

Karen Keating
Prindi dhe Avokati

Judy Kinnally
Cognitive Tx Solutions, Inc.
Alan McDonald
Anëtar i familjes së të mbijetuarit
Kevin Moran
Senior VP, Andover Group - UBS Private Wealth
Mark Redding
Neurokirurg, Novant Health
Hunter Roddey
Kapelan, Shëndeti Novant


Christian Werner
Presidenti, Wendell August Forge