Hinds' Feet Farm është i emocionuar të njoftojë Paddockpalooza-n tonë inauguruese, një treg artizanal kryesor për të shfaqur fermën tonë të bukur prej 32 hektarësh dhe për të rritur ndërgjegjësimin për dëmtimet e trurit. Një treg pazar në ajër të hapur i vendosur në çuditshëm, Huntersville, NC, pranë liqenit Norman. Shfaqja e artizanëve dhe dyqaneve premierë, ndërsa  

SEPTEMBER 30, 2023


Hinds' Feet Farm, një organizatë jofitimprurëse që u shërben individëve me dëmtim të trurit, është e emocionuar të presë Paddockpalooza për një vit të dytë; një treg artizanal premierë për të shfaqur fermën tonë të bukur prej 32 hektarësh dhe për të rritur ndërgjegjësimin për dëmtimet e trurit. Një treg pazar në ajër të hapur i vendosur në çuditshëm, Huntersville, NC, pranë liqenit Norman. Duke ekspozuar artizanët dhe dyqanet premierë, ndërsa shijoni ëmbëlsira të shijshme nga kamionët e ushqimit vendas.  

**MUZIKË LIVE NGA JOE MCCOURT**

Të interesuar për të marrë pjesë në Paddockpalooza?

INFORMACION I PERGJITHSHEM:

 • Paddockpalooza do të ndodhë në Hinds' Feet Farm | 14625 Rruga e Fermave të Zeza | Huntersville, NC 28078
 • parkimi është falas dhe do të jetë i disponueshëm në vend
 • hyrja është falas
 • tregu do të fillojë në orën 10:30 dhe do të përfundojë në orën 4:30
 • vetëm kafshët e shërbimit lejohen në vend
 • ushqimi do të jetë i disponueshëm për blerje nga shitësit vendas
 • Masat paraprake për Covid-19 do të jenë në fuqi bazuar në udhëzimet lokale dhe shtetërore
 • ngjarja është shi ose shkëlqim

Të interesuar të jesh shitës në Paddockpalooza?

GJËRAT PËR TË VËREJNË PARA TË APLIKONI:

 • ne nuk pranojmë kompani të shitjes direkte
 • ka një kufi për numrin e shitësve për secilën kategori për të siguruar një përvojë të larmishme blerjeje
 • ne zakonisht shikojmë platformat tuaja të mediave sociale për të marrë një ide për produktet dhe stilin tuaj, prandaj sigurohuni që t'i përfshini ato lidhje me aplikacionin tuaj
 • ju lutemi na jepni deri në 2 javë për të marrë përgjigjet e dërguara
 • shitësve u kërkohet të dhurojnë një artikull me vlerë 25.00 dollarë ose më shumë për t'u hedhur në short. Artikulli mund të dorëzohet në ditën e ngjarjes
 • vetëm një kompani shitëse për hapësirë, ju lutem
 • shitësi është përgjegjës për karriget/tavolinat/çadrat e tij/saj, përveç rasteve kur kërkohet dhe paguhet për ** tendat duhet të peshohen**
 • konfigurimi i shitësit është midis orës 7:30 dhe 9:30 të mëngjesit të së shtunës. Paddockpalooza do të fillojë në orën 10:30 dhe do të përfundojë në orën 4:30. Ndarja do të fillojë në orën 4:30 dhe jo më parë

2023 Shitës të miratuar dhe kamionë ushqimorë


**me asnjë rend të veçantë **

Jackie Moffitt

Ferma e mirë Karma

Kumbulla dhe kunguj

Midperëndimi në Jug

Tubacionet AVL

Studio për qen balte

Pena Love Productions

lumenCLT

The Pickle Fetish Co.

Capri Designs, LLC

Annie Mae dhe Ivy

Modele Vjollce për Vajza

Bumblefly N Butterbees

Charlotte Jerky

Krijimet e Ochoas

The Quirkshop Co.

Specialitete Redding Wood

InReach

Studiot e qenve me fat

Kompania Evolve Natural Skincare and Handcrafted Skincare and Handcrafted Skincare Company

Qeramika Shari Crouse

Waffles dhe Cash

Mommy Markovic Designs

Sweet Granit Farm, LLC

Tabela e anëtarëve të fermës Hinds' Feet

Harnback Designs

NC Pup's Bakery

Caroline's Wildflower Honey

Beyond Brushes, LLC

Aleanca Shëndeti

Libra në shtëpi

Shije Kreyol

Sanduiç Express

Queens Ice

Fabrika e birrës së njëmbëdhjetë liqeneve

Pica Udhëtimi

Z. Hucks Enterprises