Varëse bakri dhe çeliku të falsifikuar

$60.00

Një varëse unike e veçantë prej bakri dhe çeliku të farkëtuar në gjerdan prej lëkure dreri 20” me kapëse bakri.

1 në magazinë

Kategori: