Kutitë e ndihmës së parë të fermës Hinds' Feet

$5.00

Merrni disa gjëra për familjen dhe miqtë tuaj!

Mbushur me:

Piskatore, fasha, pilulë aspirine, pilulë antihistime, një pecetë plage dhe pomadë antibiotike.

Ata gjithashtu bëjnë mbushëse të shkëlqyera çorape!