Vendi i PudinitPuddin's Place është një shtëpi përkujdesjeje familjare moderne me 6 shtretër për të rriturit me lëndime traumatike ose të fituara në tru. Kjo shtëpi është projektuar dhe ka staf për të trajtuar nevojat komplekse të individëve që kanë nevojë për asistencë të moderuar deri në maksimum për nevojat e tyre të përditshme të jetesës (ADL).

Çdo banor do të inkurajohet të angazhohet, të ndërveprojë dhe të marrë pjesë në aktivitetet e vazhdueshme të Programi i ditës. Niveli i pjesëmarrjes së secilit rezident do të projektohet me kujdes për të maksimizuar ndërveprimin e tyre social dhe përfitimin terapeutik, ndërsa në të njëjtën kohë do të jetë i ndjeshëm ndaj nivelit të tyre potencialisht më të lartë të ndihmës ose nevojave të veçanta në jetën e përditshme.

Puddin's Place ndodhet në kampusin tonë Huntersville. Adresa është:

14645 Black Farms Rd.
Huntersville, NC 28078


Personeli

Puddin's Place ofron shërbime të kujdesit personal 24-orëshe, 7 ditë në javë (banje, veshje, rregullim, mbajtje shtëpie, planifikim dhe përgatitje të vakteve, etj.) dhe mbikëqyrje. Shtëpia ka staf bazuar në turne të stafit 12 orë zgjuar. Ndërrimi i ditës bëhet ndërmjet orës 6:7-6:7, dhe ndërrimi i natës midis orës 3:1-XNUMX:XNUMX. Ne mbajmë një minimum prej XNUMX:XNUMX raportin e banorëve ndaj stafit.

Stafi ynë miqësor është gjithashtu i përkushtuar për të ndihmuar banorët të maksimizojnë potencialin dhe cilësinë e tyre të jetës, duke ofruar mundësi për banorët të përmirësojnë aftësitë e tyre sociale, funksionale dhe komunikuese. Banorët tanë në bashkëpunim me stafin tonë do të planifikojnë aktivitete sociale dhe rekreative brenda dhe në komunitet. Stafi ynë do të lehtësojë gjithashtu menaxhimin e orarit të banorit, takimet dhe administrimin e ilaçeve.

Strehim

Çdo banor do të ketë një dhomë të bollshme private, duke përfshirë një dollap të madh. Çdo dhomë është projektuar që të ketë të paktën dy dritare të mëdha me një pamje madhështore paqësore të fermës sonë prej 36 hektarësh. Banorët do të ndajnë një banjë me një maksimum prej dy banorëve të tjerë dhe do t'u jepet kabineti i tyre prej liri/tualeti për ruajtjen e sendeve të tyre personale. Planet tona të vakteve ushqyese janë krijuar qëllimisht për të përmbushur nevojat specifike dietike dhe shëndetësore të çdo banori. Të gjitha vaktet do të përgatiten me ushqime të plota të cilësisë më të lartë duke përfshirë një shumëllojshmëri produktesh organike të rritura në vend dhe këtu në fermë. Përveç kësaj, dhoma dhe bordi i çdo banori do të përfshijë shërbimet komunale, shërbimet e mirëmbajtjes së shtëpisë, transportin e kufizuar dhe aksesin në Programin tonë Ditor.

Karakteristikat dhe lehtësitë

Puddin's Place kërkon t'u sigurojë banorëve tanë një mjedis holistik që është i strukturuar për të përmbushur të gjitha nevojat e tyre fizike, të sigurisë, intelektuale, njohëse dhe sociale. Shtëpia jonë është ndërtuar me të vërtetë për t'u ndjerë si një shtëpi deri në detajet e përpikta të arkitekturës dhe dizajnit të brendshëm. Disa nga veçoritë dhe komoditetet tona unike përfshijnë:

 • Puddin's Place është plotësisht i aksesueshëm për personat me aftësi të kufizuara
 • Qasje interneti me kabllo dhe wireless në të gjithë shtëpinë
 • Dhomë e madhe për aktivitete argëtuese dhe grupore
 • Kuzhinë e madhe e pajisur me elektroshtepiake moderne
 • Dhomë e gjerë lavanderi me dy rondele dhe tharëse me madhësi të plotë
 • Bibliotekë private me akses në kompjuter, pajisje zyre, telefon/faks dhe pajisje të tjera zyre
 • Me ekran të gjerë në verandën e pasme me pamje nga një kopsht i lezetshëm i florës dhe faunës vendase, i krijuar për të tërhequr miqtë tanë me pendë
 • Ndërtesë rekreative në kampus me bilardo, hokej në ajër, sistem lojërash Wii dhe ½ palestër të brendshme të fushës
 • Shtigje ecjeje të arritshme për handikap
 • Pjesëmarrja në programin tonë ditor në vend dhe në programin terapeutik të hipur mbi kalë
 • Aksesueshmëri për stafin tonë të trajnuar të specialistëve të certifikuar të dëmtimit të trurit

Vizita

Familjarët janë të mirëpritur në çdo kohë! Puddin's Place nuk ka orë të kufizuara vizite dhe është projektuar me familjet tona në mendje. Ndërtesa jonë e aktiviteteve dhe oborri i jashtëm është i disponueshëm për ngjarje dhe tubime private familjare bazuar në disponueshmërinë dhe kur programi ynë ditor nuk është në seancë. Ekziston gjithashtu një shumëllojshmëri e gjerë hotelesh të vendosura afër për mysafirët që vizitojnë nga jashtë qytetit.