I mbijetuari i lulëzuarRegjistrimi i informacionit

Hinds' Feet Farm, një lider jofitimprurës në shërbimet e dëmtimit të trurit, në partneritet me Shoqatën e lëndimeve të trurit të Karolinës së Veriut (BIANC) është i emocionuar të njoftojë se ne kemi nisur një program FALAS në internet (Thriving Survivor) për individët në shtetin e Karolina e Veriut të cilët kualifikohen për programin, financuar dhe prezantuar nga Cardinal Innovations. 

Programi ynë online është një zgjerim i programeve tona personalisht. Të mbijetuarit e lëndimeve të trurit që janë banorë të Karolinës së Veriut janë të ftuar të bashkohen me ne çdo ditë jave për të marrë pjesë në një sërë grupesh argëtuese dhe tërheqëse duke përdorur platformën Zoom. Të mbijetuarit do të kenë mundësinë të angazhohen me të mbijetuarit e tjerë të lëndimit të trurit dhe stafin tonë të programit shumë të kualifikuar ndërsa marrin pjesë në lojëra, grupe diskutimi, vallëzim, yoga, bingo, karaoke dhe më shumë. Të mbijetuarit do të marrin një lidhje për të hyrë në programet online pasi të pranohen. Nuk ka kosto për t'u bashkuar me Hinds' Feet Farm si një anëtar i mbijetuar i lulëzuar; megjithatë, donacionet janë gjithmonë të mirëseardhura për të mbështetur programimin tonë. 

Nëse jeni të interesuar t'i bashkoheni Hinds' Feet Farm dhe BIANC si një anëtar virtual, ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë dhe një anëtar i stafit do t'ju kontaktojë së shpejti.