Vullnetar ose praktikant me neTë interesuar për një përvojë Vullnetare apo Praktikante Vërtet PASURUESE?

Të dy vendet e fermës Hinds' Feet (Huntersville dhe Asheville) ofrojnë një mundësi të veçantë të një lloji vërtet shpërblyese për individët që me të vërtetë duan të bëjnë një ndryshim në jetën e atyre me më pak fat. Programi ynë unik, i drejtuar nga anëtarët, i bazuar në komunitet e merr forcën dhe efikasitetin e tij nga krijimi dhe angazhimi i fuqisë së komunitetit - jo vetëm komunitetit të anëtarëve dhe stafit, por edhe duke u angazhuar me ju - anëtarët e komunitetit-at- i madh.

Vullnetarët dhe praktikantët e komunitetit janë një pjesë e rëndësishme dhe integrale e programit tonë!


 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Çfarë më duhet për të bërë vullnetar?

 • Një mendje e hapur
 • Një shpirt bujar
 • Gatishmëri për të ndarë dhe për të marrë pjesë (d.m.th.: NUK nevojitet EKSPERIENCE ose talente/aftësi të veçanta!)

Dhurata më e madhe që mund të bëni si vullnetar është dhurata e vetes dhe e kohës suaj - do të mahniteni se sa të etur janë anëtarët tanë për të bërë miq dhe njohje të reja!


Na kontaktoni sot për të mësuar se si të filloni
Imazh

Çfarë bëjnë vullnetarët?

Vullnetarët mund të ofrojnë aftësi të veçanta dhe talente krijuese për të udhëhequr aktivitetet e grupeve, ose thjesht të vijnë e të shoqërohen dhe të jenë miq me dikë në program! Vullnetarët dhe praktikantët kanë grupe drejtuese si:

 • yoga
 • teatër/improvizim
 • terapi muzikore
 • diskutime shpirtërore
 • artet dhe zanatet
 • Scrapbooking
 • fotografi
 • Lojra
 • etj

Qielli është kufiri kur përdorni energjinë e kombinuar krijuese të komunitetit të programit!

Po kërkoni një përvojë të shkëlqyer vullnetare në GROUP?

E keni gjetur! Gjatë viteve, qindra vullnetarë nga shumë grupe të zonës kanë dhuruar talentin, entuziazmin dhe mijëra orët e punës së tyre në projekte të shumta si:


 • Pastrimi i ndërtimit
 • Landscaping
 • Ndërtimi i shtigjeve
 • Ndërtimi i urave për këmbësorë
 • kositje
 • Ndërtimi i tavolinave të punës
 • Pikturë
 • Pastrimi i pyjeve
 • Ndërtimi i mureve mbajtëse
 • Puna me pemë
 • Pastrimi i gardheve
 • Përhapja e zhavorrit

Të interesuar për praktikën?


Unë jam i interesuar për vullnetarizëm ose praktikë

Hinds' Feet Farm po kërkon praktikantë për të punuar në programin tonë ditor për të rriturit me lëndime të trurit të vendosura në Asheville dhe Huntersville. Për shkak se ne jemi një organizatë e vogël, ju do të keni aftësinë për të bërë një ndikim të madh me anëtarët tanë. Ndani hobi, talentet dhe interesat tuaja, duke ndihmuar anëtarët në mësimin e aftësive të reja dhe rritjen e pavarësisë.

Si një anëtar i ekipit tonë, dhe nën drejtimin e stafit të programit tonë ditor, ju do të ofroni edukim mbi angazhimin e komunitetit dhe rritjen personale, do të planifikoni dhe zbatoni lidhjet me komunitetin, do të drejtoni sesione në grup që kanë të bëjnë me aftësitë dhe interesat tuaja dhe anëtarëve të programit. dhe ofroni udhëzime për të lehtësuar funksionin maksimal dhe kapacitetin përballues të secilit anëtar, ndërkohë që ndiqni të gjitha politikat dhe procedurat e fermës së këmbëve të Hinds në përputhje me planet individuale të trajtimit të anëtarëve.

Jemi të ngazëllyer që jeni të interesuar të bëheni vullnetarë ose të praktikoni me ne në Hinds' Feet Farm. Ju lutemi plotësoni të gjitha informacionet në formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur!  

Për të përshpejtuar procesin, ju ftojmë të plotësoni formularët vullnetarë dhe t'ia dërgoni Amanda Mewborn në amewborn@hindsfeetfarm.org

 

Formularët e vullnetarëve/praktikantëve