Mënyrat për t'u përfshirëHinds' Feet Farm është GJITHMONË në rritje dhe ka nevojë për mbështetjen tuaj - kohën tuaj, talentet dhe dhuratat tuaja financiare për të vazhduar ofrimin dhe rritjen e programeve tona unike dhe novatore për personat që jetojnë me lëndime traumatike dhe të fituara të trurit. Ju lutemi merrni parasysh mbështetjen financiare të Hind's Feet Farms ose nëpërmjet vullnetarizmit.

Shumë zemra bujare dhe të kujdesshme po ndërtojnë fermën Hinds' Feet. Në formën e individëve, korporatave, fondacioneve, shërbimeve dhe grupeve qytetare, bujaria e tyre kolektive po siguron një cilësi jete për të mbijetuarit e lënduar nga truri. Dhuratat tuaja për kostot operative dhe projektet kapitale administrohen me kujdes për të maksimizuar përfitimin e tyre të plotë në mënyrë që çdo dollar të ketë rëndësi. Dhe, çdo dollar vlen.


Imazh

dhuroj

Pavarësisht nëse është një dhurim një herë ose një draft i përsëritur, donacioni juaj është 100% i zbritshëm nga taksat.

Dhuroni Tani
Imazh

Dhënia e planifikuar

Merrni parasysh përfshirjen e Hinds' Feet Farm në planet tuaja të pronësisë. Nëpërmjet dhënies së planifikuar efektive, ju mund të balanconi synimet tuaja personale dhe interesat tuaja bamirëse në të njëjtën kohë. Krijimi i një dhurate të planifikuar për Hinds' Feet Farm siguron që mbështetja juaj do ta lejojë fermën të vazhdojë të ofrojë programe për të rriturit me lëndime truri në shtetin e Karolinës së Veriut.
Imazh

Pena për Puddin'

Një mënyrë e thjeshtë dhe efektive për fëmijët për të ndihmuar në mbledhjen e fondeve për kuajt tanë. Sado i madh apo i vogël të jetë dhurimi, çdo qindarkë vlen! Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për shkollat, klubet, kishat dhe grupet e vogla për t'i përfshirë studentët e tyre në mbledhjen e parave për një organizatë lokale.   Mëso më shumë.
Imazh

Planifikoni një mbledhje fondesh

A keni ndonjë ide për të ndihmuar në mbledhjen e parave për fermën? Ngjarjet jo vetëm që ndihmojnë në mbledhjen e parave për fermën, por ato gjithashtu lejojnë një mundësi për të krijuar ndërgjegjësim për fermën Hinds' Feet. Gjithashtu, organizimi i një mbledhjeje fondesh në Facebook është një mënyrë e shkëlqyer dhe e lehtë për të përdorur mediat sociale dhe për të mbledhur para.
Imazh

Festa në Paddock

Ngjarja jonë e re e nënshkrimit në fermë! Bashkohuni me ne çdo maj për një ditë të paharrueshme dhe argëtuese ndërsa shikoni Derbin e Kentakit! Nuk ka mënyrë më të mirë për të kaluar të shtunën e parë të majit sesa të vishni veshjet tuaja të çuditshme dhe të tregoni kapelën tuaj të zbukuruar! Biletat dalin në shitje çdo shkurt – merrni parasysh të na mbështesni duke dhuruar për ankandin tonë të heshtur ose duke qenë sponsor.  Mëso më shumë.
Imazh

Dhuratat që përputhen

Ndihmoni që donacioni juaj të shkojë më tej! Shumë kompani inkurajojnë punonjësit e tyre të dhurojnë për bamirësinë e tyre të preferuar dhe në këmbim do të përputhen me donacionin. Nëse kompania juaj e ka këtë opsion, thjesht merrni një formular dhuratë të përshtatshme nga zyra juaj e burimeve njerëzore dhe ne do t'ju ndihmojmë të bëjmë pjesën tjetër!
Imazh

Vullnetar / Praktikant

Vullnetarët tanë luajnë një rol të rëndësishëm në fermë. Pavarësisht nëse jeni të interesuar të ndihmoni me programin tonë ditor ose dëshironi të ushqeni kuajt, ne kemi nevojë për ndihmën tuaj! Thjesht kontaktoni zyrën tonë dhe ne do t'ju vëmë në kontakt me personin e duhur. Vullnetarët janë të paçmuar dhe ne nuk mund ta bënim pa ju! Mëso më shumë.
Imazh

Përhap Fjalën

Pjesëmarrja në një konferencë? Po planifikoni diçka në kishën tuaj apo grupin e grave? Na tregoni! Do të donim të përfshiheshim dhe t'ju ofronim kolateral marketingu për fermën Hinds' Feet për ta ndarë.
Imazh

Ne miresi

Konsideroni të dhuroni mallra që mund t'i përdorim në fermë. (p.sh. pulla, karta gazi, kartela dhuratë Office Depot, letër kopjimi, bojë, karta dhuratash). Dhurimi juaj i këtyre artikujve jo vetëm që na ndihmon, por ato na lejojnë të përdorim fondet e akorduara për këto artikuj për t'u përdorur për gjëra të tjera.