Misi urang
Didedikasikeun pikeun ngalayanan jalma anu hirup ku tatu otak.


Misi kami nyaéta pikeun maksimalkeun poténsi pasca tatu jalma anu hirup ku tatu otak kalayan program terpadu, unik sareng holistik; ngamungkinkeun anggota kami pikeun ngudag kagiatan anu bermakna bari ngamekarkeun rasa milik di bumi sareng di komunitas sakurilingna. Urang bakal ngalengkepan misi ieu kalawan unik, jalma-dipuseurkeun, pos-rehabilitasi, program basis komunitas.


Locations kami
Poé jeung Program padumukan


Poé Hinds' Feet Farm sareng program padumukan mangrupikeun pergeseran paradigma tina modél perawatan médis tradisional pikeun jalma anu hirup ku tatu otak kana modél anu nganut pendekatan kaséhatan sareng kabugaran holistik, nguatkeun anggota nuju padamelan sareng makna dina kahirupan saatos tatu. Dijieun ku, sareng pikeun, jalma anu hirup sareng anggota tatu otak aktip ilubiung dina sakabéh infrastruktur program.

urang Program poé fokus kana nulungan unggal anggota manggihan "normal anyar" maranéhanana ngaliwatan dinamis dina situs na programming basis komunitas fokus kana kagiatan kognitif, kreatif, emosi, fisik, sosial jeung pre-jurusan. program dinten urang aya dina duanana Huntersville jeung Asheville, Karolina Kalér.

Tempat Puddin mangrupakeun kaayaan-of-nu-seni, imah perawatan kulawarga 6-ranjang for geus dewasa kalawan tatu otak traumatis atawa kaala. Imah ieu dirarancang pikeun sareng staf pikeun nanganan kabutuhan kompleks individu anu peryogi bantosan sedeng dugi ka maksimal dina kagiatan kahirupan sapopoé (ADL). Tempat Puddin perenahna di kampus Huntersville kami.

Pondok Hart mangrupakeun 3-ranjang dirojong imah hirup dirancang pikeun minuhan kaperluan sawawa kalawan tatu otak anu mandiri jeung sagala kagiatan hirup sapopoé (ADLs), acan peryogi hampang pikeun bantuan sedeng sarta pangawasan pikeun ngalengkepan tugas jeung tetep aman. Hart Cottage perenahna di kampus Huntersville kami.

Anggota program padumukan didorong pikeun kalibet, berinteraksi sareng ilubiung dina kagiatan anu lumangsung dina program dinten ogé.

Karolina Kalér
Huntersville

Karolina Kalér
Asheville

Pitulung Anjeun Dibutuhkeun
Hiji sumbangan ngajadikeun dunya bédana.


Pangrojong bulanan anjeun bakal ngabantosan kami teras nyayogikeun program unik sareng inovatif pikeun déwasa anu tatu otak sareng kulawargana.

Pencét IEUH pikeun diajar kumaha ngadukung Ladang Kaki Hinds!

Dampak Kahirupan
Naon Jalma Nyarios


kasaksian 1

"Nalika kuring mimiti ngalaman tatu kuring, kuring luncat sabudeureun fasilitas rehab béda. Kuring gélo di dunya sarta ngan hayang balik ka imah. Antukna, anjeun kudu nampa tatu anjeun sarta struggles. Kuring geus diajar kasabaran jeung jalma sabudeureun kuring jeung Kuring sorangan."

Kasaksian 2

"Kuring henteu sanggup ngalakukeun hal-hal anu kuring kantos tiasa, tapi kuring mendakan rute sareng akomodasi énggal pikeun tiasa ngalakukeun éta."

gambaran

"Kuring geus dijieun loba babaturan di Ladang. Pamilon séjén anu sadayana ramah, sarta kuring mikaresep keur sareng maranehna.. Kuring ogé cinta interacting jeung staf. Urang kudu loba senang babarengan ".

Kasaksian 3

"Kuring teu bisa ngalakukeun ieu nyalira, tapi ngan kuring bisa ngalakukeun ieu. Jeung, keur sabudeureun jalma kawas kuring geus ngajarkeun kuring kasabaran pikeun muka panon kuring jeung ningali batur dina lampu sejen ".

gambaran

"Program poé geus nyumbang ka hirup abdi dina cara badag sapertos. Aranjeunna geus dibikeun kuring cukup kabebasan nyieun sarta diajar tina kasalahan kuring sorangan ".

gambaran

"Pendekatan humanistik anjeun pikeun ngawangun hormat, kapercayaan sareng silih hormat sareng sareng antara anggota, staf sareng sepuh bersinar unggal waktos urang nganjang."

gambaran

"Manéhna geus tumuwuh jadi loba dina taun kaliwat ieu ku sababaraha cara. Manehna boga komunitas di Hinds Feet Ladang babaturan jeung pangalaman nu mantuan manehna mekar, tumuwuh sarta boga hirup senang ".