Naha anjeun atanapi batur anu anjeun terang jalma anu salajengna gabung sareng tim Hinds' Feet Farm?

Hinds' Feet Farm sok milarian jalma-jalma anu gaduh gairah pikeun jalma-jalma anu kami layani pikeun gabung sareng tim kami - naha éta salaku anggota staf énggal, magang sareng salah sahiji program kami, atanapi sukarelawan.

Tim padumukan kami nyayogikeun perawatan sareng bantosan 24 jam pikeun anggota kami anu cicing di kampus Huntersville kami di salah sahiji imah grup kami. Tim Program Poé kami nyayogikeun program pribadi Senén-Kemis di kampus Asheville sareng Huntersville sareng pemrograman virtual Senén-Jumaah. Tim Administratif kami museurkeun kana Patuh, Pemasaran sareng Pangembangan, Sumber Daya Manusia sareng Manajemén Keuangan. Interns dianggo dina Program Poé kami sapanjang taun sareng sukarelawan ngabantosan dina Program Perumahan sareng Poé urang ogé ngurus sato urang.

Upami anjeun pikir anjeun atanapi batur anu anjeun kenal tiasa janten pas pikeun tim kami, mangga ngahubungi kuring pikeun inpormasi anu langkung lengkep ihwal kasempetan ayeuna!

Ucing Fulbright

Administrator Sumber Daya Manusia

704-992-1424 x-16 (telepon)

704-992-1423 (fax)