Program Poé Huntersville

Minuhan bunnies tegalan kami anu ramah, Snickers sareng Oriella!

Snickers lahir di dieu di tegalan ampir 5 sababaraha taun ka pengker. Anjeun panginten parantos ngaduga yén anjeunna ngagaduhan namina tina bulu warna karamelna, sapertos bagian jero permen Snickers! Anjeunna pinuh ku kapribadian sareng resep nibble dina samanggi.

Oriella anyar pikeun tegalan sareng dipasihkeun ku sapasang sukarelawan anu saé. Bunny amis ieu parantos sumping kana manah (sareng panangan) anggota program dinten urang, staf sareng sukarelawan. Ngaranna diideuan ku… Anjeun bisa nebak… Oreos!

Salila saminggu, anggota anu jawab nyoco jeung miara Snickers na Oriella nu instills tanggung jawab sarta ngajarkeun kaahlian miara sato. Éta ogé tumuwuh bumbu na greens di kebon pikeun bunnies dahar!

Mangpaat terapi sato dipikanyaho, sareng bunnies ieu sanés iwal! Anggota mikaresep nyekel, petting sareng maén sareng aranjeunna di luar kandangna.

Kami bakal resep anjeun sumping ka Snickers sareng Oriella. Punten bantosan kami pikeun ngajaga aranjeunna séhat sareng bagja kalayan henteu nyandak suguhan tambahan pikeun tuang, tapi aranjeunna bakal nampi piaraan tambahan!