Pamatuhan 101

 

 

Kecap "matuh" bisa disusud tina kecap pagawéan Latin "lengkep" nu hartina "gaduh sakabéh bagian atawa unsur, kakurangan nanaon". Staf sareng sukarelawan di dieu di Hinds Feet Farm terus-terusan narékahan pikeun "kakurangan nanaon" dina nyayogikeun perawatan anu aman sareng biaya-éféktif pikeun anggota kami pikeun ngahontal anu pangsaéna. Kami ngalakukeun ieu bari tetep patuh kana peraturan sareng pedoman anu ketat salaku panyadia NC Lisensi sareng CARF Accredited.

Ieu sababaraha prestasi Compliance panganyarna kami:
• laporan Inspection Kaséhatan Alus di Puddins 'Tempat na Hart Cottage
• Persetujuan ti Propinsi Sulawesi Tenggara Departemen Kualitas Lingkungan (NCDEQ) Divisi Sumberdaya Cai (DWR) pikeun miceun Wastewater Tambak anu garapan ku sistem perlakuan saméméhna tur dibongkar sababaraha taun deui. Prosés persetujuan ieu kalebet pamariksaan rencana panutupan balong ogé tés sampel anu ketat sareng analisa pikeun mastikeun yén éta bakal dibuang dumasar kana pedoman NCDEQ.
• Sistim Alarm seuneu jeung Sprinkler Inspections
• Inspections Seuneu Extinguisher
• Inspection generator pa Puddins 'Tempat
• Suksés DHSR Konstruksi Review di Puddins 'Tempat
• NPI (National Provider Identifier) ​​ulang verifikasi pikeun Hart Pondok sarta duanana Program Poé
• Amal Solicitation Lisensi Pembaruan
• taunan Mecklenburg County pangimeutan rutin
• Quarterly Mecklenburg County Performance ngalaporkeun
• Sertifikasi Kapamilikan Taunan NCHFA

Pakasaban ayeuna nuju lumangsung:
• Lisensi Kaséhatan Mental NCDHS pikeun Puddins 'Tempat, Hart sarta duanana Program Poé
• CARF (Komisi Akréditasi tina Fasilitas Rehabilitasi) Akréditasi ulang
• Cardinal Imah Dumasar sarta Layanan Komunitas (HCBS) Méja Final Cék Review
Hatur nuhun ka anggota kami anu ngamungkinkeun kami pikeun ngalayanan anjeun kalayan rajin sareng integritas.