Survivor Nu Mapay

Nalika urang kedah mareuman program dinten-dinten urang dina awal pandémik Covid 19, kami milarian cara pikeun ngajaga anggota program urang aktipitas sareng nyambung salami waktos di bumi (sareng cobian ogé ngéléhkeun bosen!). Janten, urang nyobian sababaraha hal anu béda: pakét kagiatan kertas, pidéo tabungan staf ngajar karajinan atanapi maca, telepon ti staf, sareng kagiatan virtual dina Zoom. Anu tungtungna nempel nyaéta kagiatan virtual anu ngamungkinkeun anggota ningali sareng ngobrol sareng henteu ngan ukur staf tapi anggota sanés (tina dua program dinten) sacara real waktos. Éta parantos janten hit sapertos anu kami neraskeun program maya ieu sanaos saatos program dinten-dinten urang parantos dibuka deui sareng dilegakeun janten sayogi pikeun unggal anu salamet tatu otak di nagara bagian North Carolina-sanés ngan ukur anggota program anu tos aya. ! Janten, ayeuna Hinds' Feet Farm gaduh anggota virtual ogé anu teu acan kantos angkat ka salah sahiji kampus urang. Naon dunya urang hirup di!

Pangembangan anu pikaresepeun anu sanés sumping dina Séptémber 2021 nalika urang ngamimitian gawé bareng sareng Asosiasi Cedera Otak Propinsi Sulawesi Tenggara sareng Inovasi Kardinal anu ngamungkinkeun urang ngalegaan program maya urang sareng ngahontal langkung seueur anu salamet di sakuliah nagara. Anggota ogé tiasa ngamangpaatkeun kaanggotaan sataun gratis ka Asosiasi Cedera Otak NC. Ngaran program ogé robah jadi Thriving Survivor Virtual Program sarta ngawengku instruktur ti masarakat ogé staf urang. Kami ayeuna nawiskeun program virtual Senén dugi ka Jumaah di 9a, 10a sareng 1p. Kelas kaasup: astronomi, terapi musik, kaulinan, klub buku & diskusi, drumming, latihan adaptif, kamar ngewa, karaoke, sarta mindfulness diantara loba batur.

Upami anjeun kabetot ngiringan program maya GRATIS ieu kabuka pikeun salamet tatu otak sawawa di sakuliah nagara Propinsi Sulawesi Tenggara, mangga klik di dieu!