Mangpaat Terapi Okupasi jeung Rékréasi

Nalika urang mikir ngeunaan terapi sareng tatu otak, panginten awal nyaéta rehab anu lumangsung langsung saatos tatu. Jarang pisan urang mikirkeun bédana terapi anu tiasa dilakukeun dina taun-taun kahirupan anu dipikacinta saatos tatu awal. Dibikeun kasang tukang Koordinator Kaséhatan Sekutu anyar urang, Brittany Turney, anggota bakal boga kasempetan unik pikeun ilubiung dina kagiatan Terapi Mikrobiologi sarta Rekreasi geared. Anggota urang bakal tumuwuh malah leuwih dina kaahlian sosial maranéhanana, pursuits luang sarta mangtaun kamerdikaan salajengna dina occupations sapopoé. Salila kagiatan urang bakal difokuskeun kaunggulan individu pikeun mantuan aranjeunna ngahontal tujuan.  

Kagiatan bisa ngawengku…Memanggang kueh keur ultah babaturan pikeun mantuan nguatkeun silaturahim jeung rasa diri. Ngagunakeun alat-alat latihan di Rec Center pikeun ngawangun otot suku kuat sangkan mobilitas leuwih gampang. Nyokot lalampahan ka toko jeung meuli kabutuhan pikeun mantuan ngawangun kasadaran kabiasaan belanja. Ékspérimén sareng sababaraha alat adaptif pikeun ngajantenkeun toileting, ganti baju, atanapi bahkan tuang langkung gampang pikeun anggota pikeun ngalaksanakeun mandiri. 

 Kasempetan henteu terbatas !! Kalayan perawatan OTA / RT hiji-hiji, anggota urang tiasa "ngamaksimalkeun poténsi paska tatu…kalayan program terpadu, unik, sareng holistik.", sakumaha anu dinyatakeun dina pernyataan misi Hinds' Feet Farm.