Minuhan Rea - Hiji Intern di Asheville!

 

Salaku jalma anu sok narékahan pikeun hirup rukun sareng batur, ngabantosan jalma anu peryogi, sareng ngadorong gaya hirup anu séhat sareng bagja, mendakan Terapi Rékréasi idéal. Kuring dewasa sareng réréncangan anu dilahirkeun ku cerebral palsy janten kalebet sareng ngabela pikeun anu cacad mangrupikeun alam kadua. Hormat mastikeun yén jalma-jalma henteu nganggo basa anu nyinggung sareng yakin kana lawang / alat anu tiasa diaksés mangrupikeun hal anu kuring lakukeun sacara rutin sareng tanpa terang, jujur. Kitu cenah, kuring geus digedékeun dina lingkungan ditampa, tumuwuh, sarta yearn pikeun mantuan. Ningali naon terapi rekreasi anu leres-leres di Western Carolina parantos nyababkeun kuring nuju kasempetan anu teu pernah kuring ngarepkeun sareng kuring bungah pisan. Salaku conto, tiasa ngarambat ka fasilitas anu béda-béda kalayan sagala rupa populasi pikeun henteu ngan ukur ngalaksanakeun palaksanaan pikeun aranjeunna salaku prakték, tapi ngan ukur pikeun ngarambat dina widang naon waé - jalma! Ieu naon bener ngajadikeun eta sadayana patut eta. 

Kuring pribadi milih Ladang Kaki Hinds pikeun sababaraha alesan, tapi lolobana kusabab kulawarga ngarasa kuring ngalaman nalika kuring indit pikeun wawancara / wisata. Kuring langsung ngarasa lingkungan calming sarta welcoming nalika kuring dilongok pikeun kahiji kalina nu ieu jadi enlightening. Salaku tambahan, kuring nampi wisata anu saé ti salah sahiji anggota anu ngajantenkeun kuring betah kalayan ramah sareng kabuka. Kuring terang yén HFF mangrupikeun tempat anu kuring leres-leres tiasa diajar ti staf / anggota sanés ngan ukur ngeunaan tatu otak, tapi ngeunaan kapamimpinan, camaraderie, sareng adaptasi kana lingkungan énggal. 

Ayeuna di HFF, kuring masih ngarasa yén perasaan haneut unggal waktos anggota sumping sareng urang tiasa gaduh paguneman anu asli sareng sapertos kulawarga. Di luhureun kabagjaan murni anu urang sadayana ngalaman babarengan, kuring parantos diajar seueur pisan tapi kuring ogé ngagaduhan pangalaman panangan anu kuring pikahoyong saatos pandémik. Kuring geus diajar loba hal ngeunaan tatu otak traumatis, tapi ogé ngeunaan tendencies kognitif, stimulasi méntal, watesan (atawa kakuranganana), sarta kapentingan sakabéh! Abdi resep pisan ngupingkeun carita anggota ngeunaan tatu otakna sareng kumaha aranjeunna ngagunakeunana pikeun hadé. Kuring henteu acan kantos nguping carita anu ditungtungan ku karunya diri atanapi milarian simpati, tapi kecap-kecap anu mereun sareng ambisi pikeun ngahirupkeun kahirupan anu paling parah- pas tatu. Kuring jadi stoked ningali naon sesa magang di Hinds 'Feet Farm bakal mawa, sakumaha haté kuring geus jadi pinuh!