Papanggih Greta! A Huntersville Intern

Sapanjang hirup kuring, kuring geus ngalaman sagala rupa pangalaman anu geus ngarah ka profési kuring milih ngudag. Kuring parantos milih yén ngabantosan batur sareng nyayogikeun perawatan anu kualitasna mangrupikeun gairah kuring anu leres.

Salaku rumaja, kuring sok budak anu aktip pisan sareng teras-terasan dina perjalanan. Kuring manggihan hiji outlet leres di athletics, sarta Jigana kolot mah éta senang I kapanggih hiji outlet pikeun énergi pent-up kuring! Maén bal sareng lagu janten dua hobi favorit abdi, sareng abdi janten saé pisan dina ngalungkeun javelin. Cukup pikeun kéngingkeun kajawaraan nasional SMP di Hungaria sareng poténsi pikeun Olimpiade. Hanjakal, kuring peupeus taktak, nu mungkas impian kuring. Kuring yakin yén sagalana kajadian pikeun alesan, jeung ieu di dieu yén kuring kakeunaan konsép rehabilitasi. Para ahli anu ngurus kuring éta bageur sareng pangaweruh, sareng kuring kagum yén ieu mangrupikeun hal anu tiasa dilakukeun pikeun hirup.

Nalika kuring sepuh, kuring ngalih ka setélan ritel langkung seueur, anu langkung pikaresepeun pikeun budak awéwé dina waktos éta. Kuring digawé pikeun sagala rupa pausahaan sarta manggihan yén éta bisa geus leuwih rewarding. Kuring ngan ngarasa aya deui hirup ti ritel.

Kuring pendak sareng salaki kuring sababaraha taun saatosna sareng mimiti ngudag kahirupan kuring dina kasehatan. Kuring ngamimitian salaku CNA, nyéépkeun sababaraha taun di panti jompo sareng fasilitas hirup anu ditulungan, sareng resep ngabantosan manula pikeun kaperluanana. Di dieu kuring mimiti diajar ngeunaan rekreasi terapi sareng sadar yén ieu mangrupikeun karir kuring. Éta ngagabungkeun sadayana anu kuring resep lakukeun salaku murangkalih sareng minat kuring dina élmu perawatan. Kuring ngadaptar di Winston Salem State sareng bakal lulus musim semi ieu sareng gelar kuring. Kami untung geus kapanggih widang rewarding nu ngidinan kuring pikeun mantuan batur jeung mere kuring kapuasan ngalakonan alus. Kuring mikaresep waktos abdi sareng sadaya klien kuring sareng ningali kamajuan anu dilakukeun unggal dinten. Kuring ngagungkeun unggal kauntungan sacara internal sapertos anu kuring lakukeun salaku budak leutik anu nyetak gawang dina maén bal.

Hinds Feet Farm parantos cocog pikeun gaya perawatan kuring. Janten di luar sareng sareng sasatoan ngajantenkeun kuring betah, sareng kuring resep pisan kana pendekatan perawatan pribadi anu dianggo ku fasilitas. Ngabogaan tujuan husus pikeun tiap anggota hartina urang bisa difokuskeun perawatan urang masihan tur tingal gains diukur.

Bagian tina magang abdi téh ngalaman sagala domain nu pakasaban merlukeun. Abdi bungah ngawanohkeun sési indrawi. Kuring bakal ngagunakeun karung ramuan seungit leutik ngeusi bumbu kawas Rosemary sarta ngantep anggota ngagunakeun scents maranéhna pikeun manggihan bungbu. Neuron indrawi dina irung ngadeteksi molekul-molekul seungit sareng ngirimkeun sinyal ka bohlam olfactory, struktur dina otak hareup tempat ngolah bau awal. Merangsang jalan raya olfactory otak urang memicu kenangan, émosi, sareng réspon otonom kardiovaskular anu tiasa dikompromi saatos TBI.